Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 22

ro

25 Sep, 2015 00:00 1428 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1396 din data de 22 iunie 2005.

Afacerea „Mobilierul“
Imediat după alegerile locale din 2004, conducerea Consiliului Judeţean a desfăşurat o campanie agresivă la nivelul primăriilor câştigate de PSD * Pe lângă afacerile „Termopanul“ şi „Calculatorul“ desfăşurate de PSD pe plan local, s-a strecurat o altă combinaţie de succes pentru clientela de partid * Un contract fabulos a fost atribuit holdingului Hondor Stil, cu sediul în Agigea, condus de Ilie Hondoreanu.
Citeşte mai departe!

Comisarul Constantin Dancu, noul comandant al Serviciului de Poliţie Rutieră
Patru persoane au concurat, ieri, pentru ocuparea postului de comandant al Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa. Concursul, care s-a desfăşurat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a fost câştigat de comisarul-şef Constantin Dancu, până ieri, adjunct al şefului Secţiei 1 de Poliţie Constanţa. Pentru şefia Poliţiei Rutiere au mai concurat comisarul-şef Cornel Balcan, şeful interimar al Serviciului de Poliţie Rutieră, comisar Emilian Nicolae, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Cernavodă, şi comisarul-şef Ion Bălănuţă, fost comandant al Poliţiei Municipiului Constanţa.
Citeşte mai departe!

Contele Zambra, în arestul Poliţiei
Nicolae Mircea Iosivescu Zambra a fost dat în urmărire generală de către IPJ Prahova, după ce, în luna decembrie 2000, a falsificat mai multe adeverinţe de salariat, pe care le-a folosit pentru obţinerea unui împrumut de 50.000.000 de lei.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii