Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 106

ro

31 Dec, 2015 00:00 6534 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3864 din data de 2 martie 2015.
Un investitor pe placul primarului. Liviu Ghebaur construieşte un bloc pe terenul afaceriştilor „din zona“ lui Mazăre
Afaceristul constănţean Liviu Şerban Ghebaur, cel care controlează doi dintre cei mai mari operatori portuari, North Star Shipping şi Minmetal, demarează o afacere imobiliară. Mai mult sau mai puţin surprinzător, beneficiarul lucrărilor este tocmai North Star Shipping, firmă specializată în servicii conexe transportului maritim şi fluvial. Iar investiţia nu este amplasată oriunde, ci în zona cartierelor noi de la marginea oraşului, acolo unde se ocupă deja de dezvoltarea segmentului imobiliar oameni de afaceri cu nume şi mai ales renume, după cum veţi vedea în cele ce urmează. 
Citeşte mai departe!

CSM a luat în colimator un fost judecător al Retrocedărilor din Constanţa
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza, în şedinţa de mâine, nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4773/2015 privind situaţia lui Stan Mustaţă, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, în prezent, suspendat din funcţie.
Mustaţă este unul dintre foştii judecători ai Dosarului Retrocedărilor din Constanţa. El a fost trimis în judecată pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şase infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă.
Citeşte mai departe!

Operaţiunea „Valiza“
Cum l-a împroprietărit Mazăre pe Strutinsky

Tovărăşia dintre primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi Sorin-Gabriel Strutinsky, afaceristul arestat de DNA pentru 30 de zile, este binecunoscută. Pe lângă legătura personală - au fost colegi la Institutul de Marină şi au rămas prieteni -, pe Mazăre şi pe cel poreclit „Struţu'“ îi uneşte ceva mai presus decât atât: banul. „Cerberul“ afacerilor tripletei Mazăre-Constantinescu-Strutinsky, eminenţa cenuşie şi aducătorul de bani, Sorin este, cel mai probabil, călcâiul lui Ahile al celor doi care conduc (suspendaţi din funcţie sau nu) oraşul şi judeţul.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii