Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 101

ro

26 Dec, 2015 00:00 6709 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3729 din data de 3 iunie 2014.

33 de pioni. Cine sunt membrii Organizaţiei Patronale „Operatorul Portuar” care se opune transferului Portului Constanţa

Cel mai mare protest care a avut loc în ultimii ani în Constanţa şi care a avut ca subiect posibilul transfer al unui pachet de acţiuni ale Portului Constanţa de la Ministerul Transporturilor sub „umbrela” administraţiei Mazăre a avut sprijinul Organizaţiei Patronale „Operatorul Portuar”. Aceasta din urmă se opune vehement acestei mişcări, considerând că portul nu va avea, odată ajuns sub „bagheta” municipalităţii, o soartă prea bună. Cine sunt însă membrii acestei organizaţii devenite extrem de vocale în contextul scandalului Portului Constanţa?
Citeşte mai departe!

Cazul va fi tranşat de Judecătoria Constanţa. Nicuşor Constantinescu, lăsat fără permis de Poliţia Rutieră Buzău

Inspectoratul de Politie al Judeţului Buzău a fost chemat la judecată de Nicuşor Daniel Constantinescu. Potrivit surselor noastre, cel în cauză ar fi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, care i-a chemat la proces pe oamenii legii, deoarece aceştia i-ar fi reţinut permisul de conducere.
Citeşte mai departe!

S-au calificat la Cupa Mondială din Italia. Radu Valahu a devenit fan al luptătorilor de la Kickbox Ursoi

Campionatul Naţional de Low Kick şi Cupa Campionilor la Kick Box - Light Contact şi Semi-Contact, întreceri care s-au desfăşurat la Bucureşti, la Centrul Sportiv „Apollo“, le-au adus luptătorilor de la clubul constănţean Kickbox Ursoi rezultate însemnate. La Low Kick, sportivii pregătiţi de Iulian Ursoi (antrenor principal) şi Mihai Isop (antrenor secund) au urcat de patru ori pe podium. Bogdan Brânzei, Eduard Chelariu şi Liviu Iancu au ocupat prima poziţie, iar Miron David s-a clasat al treilea. În proba de light-contact, Robert Andrei Isop şi Costin Ghindeanu au fost cei mai buni la categoriile lor, Eduard Huian şi Andrei Ştefănoaia au luat argint, iar Andrei Şerban şi Miron David - bronz. Chiar dacă nu a intrat în primii trei, Ionuţ Vasiliev a avut şi el meciuri bune.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii