Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa Monte Carlo, mâncare veche la preţuri „de sezon" (galerie foto)

ro

22 Jun, 2011 00:00 15026 Marime text
cap_4.jpg Terasa Monte Carlo este un restaurant amplasat în staţiunea Mamaia, zona falezei Perla, lângă complexul Cleopatra. Localul este deschis doar pe perioada sezonului estival şi face parte din categoria restaurantelor cu linie de autoservire. Deşi am căutat pe Internet date despre această terasă, singurele rezultate relevante au fost cele legate de nereguli minore depistate de către inspectorii OPC în luna iunie a anului trecut. Vremea trece, ştirile rămân...

Monte Carlo este o terasă spaţioasă, împodobită cu flori, cu mobilier şi linie de autoservire moderne. Chiar dacă nu este cu faţa la mare, briza răcoroasă se simte, iar pentru cei care vor să savureze o masă şi în acelaşi timp să admire marea, terasa are un nivel cu vedere la plajă. Nu uitaţi că va trebui să urcaţi scările cu tava de mâncare în braţe...

Localul este foarte curat şi îngrijit şi, deşi are o capacitate de peste 300 de locuri, deocamdată turiştii nu prea se înghesuie. Am aflat şi de ce, imediat ce am luat o tavă şi un set de tacâmuri, care sclipeau de curăţenie, şi am intrat pe linia de autoservire. Primul lucru care mi-a atras atenţia a fost preţul unei chifle: 1 leu... O ciorbă costă 8 lei. Cu smântâna şi cu mujdeiul ajunge la 10 lei. monte_carlo_2.jpgO porţie de orez cu pui costă 10 lei. Daca stau să mă gândesc, mai toate preparatele costau în jur de 10 lei. Aşa că un prânz, fără desert şi suc sau bere, ajunge lejer la 30 de lei. Preţuri de sezon, care, aparent, nu sperie chiar toţi turiştii, la orele prânzului vreo 3-4 mese fiind ocupate.

Mâncarea arată foarte bine, iar ciorba de burtă e chiar delicioasă aici. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre pilaful cu pui. În primul rând pentru că orezul era mai mult rece decât cald, iar puiul, mai mult butaforie... Cu toate că toate preparatele expuse pe linia de autoservire ar trebui să fie pregătite în ziua în care se comercializează, prin galantare mai există şi relicve ale trecutului.

Impresia generală este însă una bună, localul excelând mai ales la capitolul curăţenie.

Restaurant Monte Carlo primeşte 3 stele.

Terasa Monte Carlo funcţionează pe societatea SC MONTE CARLO SRL, în care unic asociat este Andone-Bogdan Turcu, administratorul societăţii fiind Ştefan Frâncu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabriela oprea 14 Jun, 2013 19:58 totul este delicios, mincarea este exceptional pregatita, noi venim de la Pitesti de citiva ani la rind iar d-na bucatar sef este o minune de femeie, tot timpul atenta si te serveste cu produse facute pe loc, este numai un zimbet ceea ce gasesti mai rar, ASA DA FEMEIE, toata admiratia