Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Il Padrino, frumos, dar departe

ro

05 Apr, 2012 00:00 12464 Marime text

IlPadrino1.jpgDe restaurantul Il Padrino nu a auzit multă lume şi îmi pare rău.

Poate faptul că nu este într-o zonă foarte accesibilă îl face necunoscut. Este situat în Km 4-5, pe strada Amurgului nr. 66. Restaurantul dispune de o mică terasă acoperită şi plină cu flori. Un loc perfect pentru o cafea atunci când soarele este mai puternic. Sau seara la o pizza şi o sticlă de vin. În momentul în care mergi în interior, eşti întâmpinat pe podea de harta Italiei, frumos colorată şi luminată. La fel ca pe terasă, sunt foarte multe flori, care dau un aer aparte acestui restaurant. Sunt două saloane, unul mai micuţ şi altul ceva mai mare, perfect pentru diferite tipuri de evenimente gen nunţi, botezuri, aniversări şi aşa mai departe. Din păcate, se întâmplă des să prinzi şi câte o pomană pe acolo, dar te poate ajuta terasa dacă este cald. Servirea este destul de bună, dar se cam strică atunci când se aglomerează. Ospătarii încep să vină cam greu pe la mese. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile. Cu 20 - 25 de lei ai parte de o masă completă, cu tot cu ceva de băut. Este un restaurant bun şi frumos, păcat că este situat într-o zonă nu foarte accesibilă pentru mulţi constănţeni.

IlPadrino2.jpgPotrivit Registrului Comerţului, Il Padrino funcţionează pe societatea Il Padrino Siciliano SRL, de care se ocupă Laurenţiu Marian Sleahtici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popa Ion 25 Jan, 2013 13:20 Am fost la restaurant Il Padrino Siciliano si am ramas placut impresionat de calitatea serviciilor si atentia de care se bucura fiecare client. Amplasarea, nu intr-o zona foarte aglomerata, il fac deosebit si discret.