Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pizza Hut, locul cu miros de circ (document)

ro

12 Jul, 2010 00:22 16356 Marime text

cap_2.jpgProbabil multă lume a auzit de această pizzerie. În Constanţa poate fi găsită în incinta City Park Mall, la parter, pe partea cu lacul Tăbăcărie. Există de mult timp această pizzerie, înainte de locaţia actuală fiind situată în centrul oraşului, în piaţa Unirii. Îmi pare oarecum rău că s-a mutat, era mult mai frumos locul din centru, dar nici cel din mall nu este rău. Este destul de mic, aranjat într-un mod elegant, vara este şi o terasă improvizată, destul de aproape de lac.

Pizza_Hut.JPGDar nu este o alegere prea bună în momentul de faţă din cauza circului care se află în apropiere şi de la care vine un miros foarte urât. Probabil aerul devine mai respirabil atunci când circul nu mai este. Servirea este una din cele mai bune din oraş. Sunt mulţi ospătari amabili şi rapizi. Ultima oară când am fost parcă s-au mişcat mai greu, dar erau şi multe mese ocupate. La ce preţuri sunt, nu mă miră faptul că multe persoane preferă să mănânce acolo. Costă cinci lei o cafea, patru lei o bere şi tot patru lei un suc. Iar la mâncare au multe oferte. Spre exemplu, cu 10 lei primeşti cornuri umplute cu brânză şi salam, o pizza şi un suc, sau pentru 20 de lei mănânci câte pizza poţi. Nu cred că se poate mai ieftin de atât. Iar pentru că este pizzerie, au cel mai inovativ mod de a servi pizza din câte am văzut eu. Pur şi simplu îţi alegi tipul de blat şi ingredientele preferate, iar ei o prepară. Recomand cu căldură blatul Cheezy Crust. Marginea lui este umplută cu brânză şi aromată cu usturoi. Un alt lucru interesant, în special pentru fete, este că în meniu găseşti valorile nutriţionale ale produselor. Te ajută mult în cazul în care eşti la regim. Este genul de loc în care aş mânca zilnic dacă ar fi situată în altă parte. Parcă nu are acelaşi farmec în mall. Aş prefera vechea locaţie.

Pizzeria funcţionează pe sociatatea American Restaurant System SA, administrată de Vlad Lucian, Simona Bănică, Cristian Osiac, Ovidiu Alexandru Albu şi Ilie Ady Batariuc. Asociaţi sunt Lunic Franchising and Consulting LTD, Wildcom LTD, Tatika Investments LTD, Xelon Consulting & Management LTD şi Bladon Enterprises LTD, toate din Cipru.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • @ Bogdan 21 Jul, 2010 21:12 Ai pus punctul pe i doar partial. Intr-adevar, in state Pizza Hut este junk. Insa este si Junk ca si gust. Nu se compara nici ingredientele, nici calitatea oamenilor care o prepara, nici servirea, absolut nimic. Cei $7 ai tai nu au nici o relevanta in comparatie, intrucat nu compari mere cu mere. Nu e de mirare ca Pizza Hut Romania este una din cele mai bine cotate franchize. Mai documenteaza-te! PS Si eu preferam locatia de pe Rascoalei.
  • Bogdan 12 Jul, 2010 07:29 Aici in State, Pizza Hut este garbage sau junk food si in Romania au statut de restaurant. Aici negrii dorm in Pizza Hut si in Romania, patronatul muncesc angajati ca la hotii de cai,rusine bai jigodiilor ca nici nu ii platiti si ii munciti de le vine rau. Pizza Hut este o ordinarie, te costa 7$ mananci cat vrei bei cat vrei, in Romania , 7$ te costa o jumatate de pizza, jigodiilor.