Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Pizzico, un restaurant de nerecomandat

ro

17 Feb, 2012 00:00 12960 Marime text

NewPizzico1.jpgNew Pizzico este un restaurant situat în Piaţa Ovidiu nr. 7.

Un loc foarte frumos pentru un astfel de local şi aici primeşte un plus, pentru că este una dintre puţinele clădiri din centrul vechi care arată ceva mai bine. Este foarte spaţios, având mese la parter, destul de multe şi cam înghesuite, la etaj, unde spaţiul este compartimentat, atmosfera este ceva mai liniştită, dar are şi o terasă într-un cort, nu foarte frumoasă, dar mare şi încălzită. S-a renovat de curând, dar nu se văd schimbări prea mari cu excepţia toaletelor, care au fost tapetate cu tot felul de imagini din New York.

NewPizzico2.jpgMi se pare interesant, pentru că nu am văzut mulţi administratori de baruri sau restaurante care să dea o importanţă prea mare toaletelor. Revenind la restaurant, mirosul de mâncare încă se simte puternic la parter, ţinând cont că mesele sunt aşezate exact lângă locul în care se prepară pizza. Preţurile nu s-au modificat prea mult, cu aproximativ 20 de lei poţi bea o apă şi mânca o pizza, dar să nu vă creaţi aşteptări prea mari, pentru că nu este aşa gustoasă. Cam la fel sunt şi restul preparatelor. Nu au un gust special sau ceva care să mă facă să mă întorc. Servirea, în schimb, este una bună. Ospătarii se mişcă rapid şi sunt amabili, cu toate că par nişte roboţei. Sunt, din păcate, prea puţine lucruri bune pentru a vă recomanda acest restaurant. Există multe alte opţiuni, cu toate că nu sunt amplasate exact în centrul vechi.

Potrivit Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe societatea A&A Madison Division SRL, de care se ocupă Andrei George Duşu, Elisabeta Ştefan şi Richard-Eduard Onescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii