Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millenium, preţuri cam mari pentru un restaurant atât de mic... (galerie foto)

ro

11 Jul, 2011 00:00 7634 Marime text

restaurant.jpgProbabil că mulţi dintre dumneavoastră nici măcar nu au auzit de acest restaurant, cu toate că, probabil, aţi trecut pe lângă el de sute de ori, fiind poziţionat într-o zonă cu trafic intens.

Vorbim de zona cap linie 42, 43, piaţa Cireşica, unde, la etajul 1 al complexului din piaţă, funcţionează Millenium, un restaurant specializat în organizarea de evenimente de tip nunţi, botezuri şi pomeni. În mijlocul unei pomeni am nimerit şi eu, iniţial, când mi-am luat inima în dinţi şi am intrat pe uşa de acces în interiorul complexului, urcând apoi două rânduri de scări la capătul cărora mă aştepta încă o uşă, deasupra căreia un autocolant cu numele restaurantului mă anunţa că sunt pe aproape... După scări, urmează un hol de acces. Intrarea în restaurant o veţi găsi la stânga, în capătul holului. Uşa stă, de obicei, închisă. Evident, nu veţi şti niciodată dacă dincolo de uşă se pregăteşte vreun eveniment important, dacă nu veţi intra înăuntru să întrebaţi. Dacă la prima încercare am nimerit în plin eveniment comemorativ, a doua oară am avut ceva mai mult noroc, aşa că am intrat în sala de mese, de formă semicirculară, nu foarte mare, dar luminoasă şi aerisită. Localul nu e foarte luxos, dar este curat. După ce m-am aşezat la o masă, am început să mă uit pe meniu. Unele preţuri sunt foarte mici, altele exagerate, aşa că procedaţi cu grijă atunci când vă alegeţi meniul. O ciorbă poate costa 5 lei, dar poate să ajungă şi la 15. O ciorbă de burtă costă 9 lei, iar 100 ml de smântână, 4 lei. Mai puneţi ardei iute şi pâine şi aveţi în farfurie o mică avere. Un filet de vacă costă 30 de lei, iar 150 de grame de frigărui costă 20 de lei. 100 de grame de filet de şalău costă 15 lei, iar 100 de grame de crap prăjit costă 9 lei. O porţie de şniţel vienez costă 18 lei, iar o tochitură dobrogeană costă 20 de lei. Patru felii de pâine (veche) costă doar 1 leu, iar un suc costă 4,5 lei. Pentru cei care obişnuiesc să mănânce la acest restaurant există şi alternativa „economică", şi anume, meniul zilei, la doar 12 lei.

Mâncarea este gustoasă şi bine preparată, dar unele preţuri sunt totuşi nejustificat de mari, având în vedere că discutăm despre un local care este departe de a fi un restaurant de lux. Presupun că, pentru cei care doresc să organizeze un eveniment la Millenium, se practică discounturi considerabile, altfel nu se justifică numărul relativ mare de clienţi pe care îl are restaurantul, pentru acest tip de servicii.

Restaurant Millenium primeşte 3 stele.

Localul funcţionează pe societatea SC PROD COMTUR 94 LTD SRL, având ca asociaţi pe Vasile Leu, Tudor Topor, Vasilica Topor, Petre Topor, Belgin Zevri şi Olga Duţu, administratorii societăţii fiind Tudor Topor, Vasilica Topor şi Belgin Zevri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii