Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Casa Prahova este mai frumos iarna (document)

ro

06 Nov, 2010 00:00 8427 Marime text
prahova_1.jpgNu foarte multă lume ştie că iarna sunt deschise multe căsuţe din Satul de Vacanţă. Am fost de curând la Casa Prahova, aşa cum fac de mulţi ani.

Vara, evit aceste localuri, pentru că este mult prea multă agitaţie, muzica este tare şi se aude din toate părţile. În plus, îţi faci cu greu loc prin mulţimea de oameni care se plimbă prin Satul de Vacanţă. Dar cum vine frigul şi nu mai sunt turişti, se schimbă situaţia. Este liber; doar în zile ceva mai călduroase vezi câţiva oameni la plimbare, iar muzica nu mai este aşa deranjantă pentru că se aude foarte rar de la anumite restaurante. Este chiar plăcut să mergi seara cu prietenii la această căsuţă. Interiorul este destul de spaţios şi aranjat în stil rustic şi au şi muzică populară live, în special în weekenduri.prahova_2.jpg De obicei este liber, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme că nu vei găsi o masă liberă. Nu este de ocolit nici într-o zi mai călduroasă, când poţi sta pe terasă. Este foarte relaxant. Funcţionează şi bucătăria în caz că ţi se face foame. Aştepţi ceva mai mult până îţi este preparată mâncarea, dar merită. Este foarte gustoasă, porţiile sunt mari şi preţurile destul de mici. Cu 20 - 25 de lei ai parte de o masă completă. Nu pot spune că este ieftin, dar merită. Servirea este bună. Ospătăriţa este rapidă şi amabilă şi stă mai tot timpul prin apropiere în caz că ai nevoie de ceva. Este un restaurant pe care îl recomand iarna pentru că vara este foarte plin şi neprimitor. Mâncarea este bună, preţurile sunt acceptabile şi atmosfera relaxantă.

Localul funcţionează pe societatea Chivu SRL, de care se ocupă Cerasela Miron, Maria Dulama şi Nicolae Chivu. Maria Dulama mai este implicată în Cella Prod SRL, iar Chivu în societatea cooperativă Dobrogea Coop.

stele_prahova.jpgCasa Prahova primeşte patru stele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii