Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Il Giardino, pizzeria în care te serveşti singur (document)

ro

21 Aug, 2010 00:00 7613 Marime text
7_giardino1.jpgPizzeria Il Giardino se află în parcul din spatele Teatrului Fantasio. Este de foarte mult timp acolo, dar nu este foarte cunoscută. Acum mi-am dat seama de ce. Este aranjată destul de drăguţ. Interiorul nu este mare, dar amenajat frumos şi sunt nişte canapele mari şi foarte confortabile. Terasa este şi ea mică şi cochetă. Păcat că este spre bulevard şi nu este un loc foarte relaxant. Dar sunt câteva mese puse spre parc şi acolo este ceva mai linişte şi destul de plăcut să leneveşti într-o zi răcoroasă de vară. Dar acum ajungem la părţile urâte. Începem cu servirea.giardino2.jpgAm dat peste cea mai leneşă ospătăriţă. Nici nu s-a obosit să-mi aducă meniul sau să vină să mă întrebe care-i treaba cu mine acolo. În primă fază m-am gândit că are treabă, dar când m-am dus la bar să comand, am văzut că stătea liniştită pe un scaun, cu toate că erau destul de multe ocupate pe terasă. Am reuşi într-un final să fac comanda şi m-am pus pe aşteptat. Dacă mergeţi acolo, ar fi bine să aveţi o carte la voi să nu vă plictisiţi cât aşteptaţi. Preţurile sunt destul de bune. Cinci lei o cafea, tot atât un suc, iar o pizza puţin peste 10 lei. Dar mă credeţi dacă vă spun că nici măcar aceste preţuri nu sunt justificate? Mâncarea este oribilă. Nu am putut termina pizza, şi nu pentru că nu-mi era foame. Când să plec, am cerut bonul fiscal. Ospătăriţa „buclucaşă“ nici măcar nu ştia cum se scoate acel bon. A chemat o altă femeie care a ajutat-o. Ştiu asta pentru că am fost iar la bar pentru a plăti, pentru că nu îţi vine nimeni la masă să vadă dacă ai nevoie de ceva. Chiar dacă arată destul de bine şi preţurile nu sunt mari, trebuie să vă feriţi de această pizzerie. Mâncarea nu este bună, iar servirea este sub orice critică.

Il Giardino funcţionează pe societatea Ianachis SRL, administrată de Dimciu Nacee, care mai este implicat în Nouvel-Euxin SRL şi este cenzor la Steaua Exchange SA.

stele_giardino.jpg

Pizzera primeşte o singură stea datorită amenajării.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adi 17 Feb, 2011 15:21 mie imi place acolo. si maninc de 6-7 ani acolo si nu a fost niciodata o problema
  • carina 01 Sep, 2010 07:56 Eu merg destul de des acolo.Mi se pare ca este f buna mancarea si servirea ok, in functie de tura, bineanteles.E un loc in care te simti bine si raportul pret calitate e echilibrat.
  • cata 28 Aug, 2010 00:45 am fost de cateva ori la aceasta pizzarie....mancarea mi-a placut(in special pastele)...in ceea ce priveste bonul fiscal..mi s-a adus de fiecare data la masa.pot insa preciza ca servirea este foarte buna pe o tura , si destul de proasta pe cealalta...la fel si mancarea.In rest personalul a fost intotdeauna amabil.