Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Football Caffe, un bar amplasat într-un loc ciudat (document)

ro

02 Nov, 2010 00:00 5032 Marime text
fotbal.jpgEste un bar amplasat într-un loc ciudat, în care, cel puţin teoretic, mergi să vezi un meci de fotbal. Chiar dacă nu au multe produse, preţurile sunt mici. Din păcate, şi spaţiul este mic şi nu văd motive pentru care ai merge în acest local când ai aşa de multe variante în aceeaşi zonă.

Probabil mulţi dintre voi nu ştiţi de acest local. Chiar dacă aţi trecut pe lângă el, nu cred că v-a atras atenţia. Este situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 35 - 37, la etajul 1 din Casa Modei. Un spaţiu mic, exact lângă scări, cu puţine mese, foarte înghesuite. Nu mi-a trecut niciodată prin cap că voi bea o cafea într-un local amplasat într-un astfel de loc. Nici nu-mi pot imagina cine merge acolo pentru a vedea un meci de fotbal, pentru că, aşa cum îi spune şi numele, aici se difuzează meciuri. Pe lângă televizoare, au reuşit să înghesuie şi un videoproiector. Mi-a atras atenţia felul în care este amenajat. Arată exact ca un pub englezesc în care mergi cu prietenii. Barul este lung, pe pereţi sunt tricouri ale unor echipe de fotbal, poze cu jucători celebri. Nu este la fel de gălăgios ca cele englezeşti, dar măcar arată la fel. Îmi pare rău că este deschis în acest loc şi nu în altă parte, pentru că ar fi avut mai mult succes. Preţurile sunt chiar bune, ţinând cont că este în centrul oraşului. football_2.jpgO cafea costă cinci lei, un suc patru lei, iar o bere tot patru lei, doar că este la 330 ml. Din păcate, nu găseşti foarte multe băuturi în meniu, aşa cum ar fi normal într-un astfel de local. Dacă ţi se face poftă de îngheţată, ai de unde alege şi costă doar opt lei. Servirea este bună. Chiar dacă sunt destul de mulţi clienţi, ospătăriţa face faţă cu brio. Îţi aduce comanda rapid şi este mereu "la vedere" în caz că ai nevoie de ceva. Este un bar amplasat într-un loc ciudat, în care, cel puţin teoretic, mergi să vezi un meci de fotbal. Chiar dacă nu au multe produse, preţurile sunt mici. Din păcate, şi spaţiul este mic şi nu văd motive pentru care ai merge în acest local când ai aşa de multe variante în aceeaşi zonă.

Barul funcţionează pe societatea Violet Ice SRL, administrată de Laurenţiu Coconea, Nicolae Martinescu şi Nelu Plastira. Laurenţiu Coconea mai este implicat în Lamar Star SRL, Nicolae Martinescu în Carminerisa SRL, iar Nelu Plastira în Plastiras SRL şi Neocarmis SRL.

stele_football.jpg Football Caffe primeşte doar trei stele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii