Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Epava, un pub lipsit de fiţe (document)

ro

30 Sep, 2010 00:00 6183 Marime text
epava_1.jpg Din punctul meu de vedere este un pub foarte frumos. Poţi sta la etaj, unde stau majoritatea clienţilor, sau la demisol, unde este ceva mai retras. De preţuri nu te poţi plânge, de servire nici atât.

Epava este ştiut ca un pub din centrul oraşului, lipsit de fiţe. De câte ori am fost aici, m-am simţit foarte bine. Este amenajat într-o casă destul de veche. La etaj sunt nişte mese şi barul, iar undeva la demisol mai sunt câteva locuri pentru clienţi. Îmi place că nu iese în evidenţă decât prin simplitate. Nu prea ai ce reproşa felului în care a fost aranjat. Poate doar faptul că mesele sunt destul de înghesuite. Un alt lucru care-mi place este că aici chiar stau oamenii pe scaunele de la bar. Mai toate localurile din oraş au astfel de scaune, dar clienţii nu se înghesuie să le ocupe. Aici, se schimbă situaţia. epava_2.jpgClienţii stau la bar şi se simt bine. Am amintit mai sus de locurile de la demisol pentru că sunt perfecte dacă vrei să stai departe de alţi clienţi. Nu există nimic acolo care să te deranjeze. Ospătăriţele sunt amabile şi rapide. Nu contează dacă sunt mulţi clienţi, nu trebuie să aştepţi mult până să vină la masă şi sunt mereu atente în caz că ai nevoie de ceva. Preţurile chiar nu sunt mari. O cafea costă şase lei, un suc tot atât. Fiind un pub, nu lipseşte mâncarea. Nu au un meniu foarte bogat, dar au suficiente preparate pentru a-ţi potoli foamea. Şi sunt acceptabile la preţ. Poţi mânca o pizza cu 15 lei. Dar eu recomand sandvişul cu ton. Costă 10 lei, dar este consistent şi delicios. Dacă mănânci unul, cu siguranţă îl vei comanda şi pe al doilea. Din punctul meu de vedere este un pub foarte frumos. Poţi sta la etaj, unde stau majoritate clienţilor, sau poţi sta la demisol, unde este ceva mai retras. De preţuri nu te poţi plânge, de servire nici atât.

Pub-ul funcţionează pe societatea Ticomar SRL, de care se ocupă Laura-Bianca şi Octavian Buşu. Cel din urmă mai este implicat în A.O.B. Impuls SRL, Karisma Development SRL şi Don Expert Construct SRL.

stele_epava.jpgEpava primeşte cinci stele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cmin 30 Sep, 2010 10:19 Costă 10 lei, dar este consistent şi delicios. Dacă mănânci unul, cu siguranţă îl vei comanda şi pe al doilea. consistent - CONSISTÉNT, -Ă, consistenţi, -te, adj. 1. Vârtos, tare. 2. (Despre hrană) Substanţial, săţios. Si de aici intrebarea...pentru ce itzi mai comanzi un al doilea sandvish daca teoretic te`ai saturat cu primu`? :) Am impresia ca e perioada aia a lunii din moment ce pe parcursul unei saptamani ai acordat 5 stelutze de 2 ori... Din cate se observa eu inca incerc poate o sa`mi si apara postarile intr`o buna zi