Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E periculos sa ajungi La Cetate (document)

ro

09 Jul, 2010 01:22 12212 Marime text

Cetate_1__.JPGLa Cetate este un restaurant frumos aranjat, în parcul Tăbăcăriei, lângă Ţara Piticilor. Pentru a ajunge acolo, trebuie să mergi câteva zeci de metri prin parc. Am fost într-o seară singură şi vă pot spune că nu este deloc plăcut să fii înconjurată de câini şi de tot felul de oameni dubioşi, pe întuneric. Este foarte periculos. Interiorul nu este foarte mare, dar mesele sunt aşezate astfel încât să-ţi dea impresia că este mult spaţiu. Foarte incomode sunt mesele din faţa barului. Sunt aşezate destul de ciudat. Dacă sunt mai multe persoane, devine cam greu ca fiecare să se aşeze aşa cum trebuie pentru a putea discuta cu toată lumea. Probabil cel mai frumos lucru la acest restaurant este faptul că, fiind amplasat pe un deal, de pe terasă ai o vedere excelentă. Este plăcut să bei o cafea şi să priveşti copacii, lacul şi oamenii din parc.

cap_5.jpgPreţurile nu sunt mari. Poţi bea o cafea cu cinci lei, iar cu 15 lei poţi mânca destul de mult. Recomand cartofii copţi cu brânză, sunt excelenţi. Nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre bulzul ardelenesc. Conform meniului, acesta trebuie să conţină mămăligă, brânză, ou şi costiţă afumată. Costă 13 lei şi primeşti foarte multă mămăligă. Oul este mic, zici că este de prepeliţă şi eşti norocos dacă găseşti patru, cinci bucăţele de costiţă. Pe lângă faptul că nu merită banii, îţi este adus şi foarte greu. Ospătăriţele se mişcă mai lent ca melcul. Când am văzut cât durează, am crezut că prepară bulzul tocmai în Ardeal. Angajatele sunt rapide doar când vine vorba de plătit. Nu a durat trei minute de când am cerut nota până am primit-o. Cu toate acestea, am văzut că restaurantul este plin mai tot timpul, probabil datorită locului şi al preţurilor. Este păcat că angajaţii nu îşi fac treaba aşa cum trebuie pentru că, pentru mine, ar deveni restaurantul perfect.

Firma pe care funcţionează La Cetate se numeşte Cabiria SRL, administrată de Ionuţ Oancea, care este asociat împreună cu fratele său, Alexandru. Ionuţ se mai ocupă şi de Plonge SRL, iar Alexandru de Rise and Shine SRL. Cei doi sunt copii lui Gheorghe Oancea, administratorul restaurantului On Plonge din portul Tomis.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catalina 27 Oct, 2013 23:41 Restaurantul este superb la interior , foarte primitor iar locatia este foarte placuta , papanasii sunt extraordinari si din cate am inteles de la prieteni si restul meniului este foarte reusit .Am fost in acest restaurant de 2 ori in 3 zile . Prima data am fost socati de catre domnisoara care ne-a servit care nu avea habar de nimic din ce inseamna " servirea clientilor" , a venit la masa. Astazi am incercat iar, cu speranta ca prima data a fost o intamplare si dovada ca scriu aici experienta sa repetat , o alta ospatarita la fel de lipsita de experienta si de profesionalism si care cred ca nu stie nici bazele servirii intr-un local , care sa mai si rastit la mine cand i-am spus ca am comandat un cappucino italienesc si ea mi-a adus un expresso lund cu lapte separat , spunandu-mi ca Ea stie mai bine ,ca ea a mai facut cappucino si singura diferenta este ca , cappucino are laptele spuma si ce ne-a adus ea are laptele separat , smulgand in acelasi timp cafeaua de pe masa si continuind sa comenteze in drum spre bar .....Macar ea a dat BUNA ZIUA cand a venit sa ia comanda . Concluzia: pacat de cum arata restaurantul,pacat de locatie si pacat de cum este mancarea, serviciile , nu ca lasa de dorit , lipsesc cu desavarsire . In atentia conducerii acestui local, se spune ca omul sfinteste locul si oameni pe care i-ati angajat nu fac cinste localului si au mare nevoie de training in costumer service .
  • cojocaru catalin 12 Jan, 2011 18:53 imi trimiti o poza cu mirces cel bstran
  • joe 09 Jul, 2010 11:10 Cine-s astia de si-au construit restaurant fix in inima parcului? Afara cu ei!
  • ctean 09 Jul, 2010 10:07 masinile nu au ce cauta acolo pe aleile parcului decat cei care aprovizioneaza si atat nici macar proprietarul nu trebuie sa intre cu masina , era un semn de interzis dar ca in romania ni se pare ceva normal sa incalcm legile ca ce dracu sintem o tara de jmecheri care mai de care. hai pa