Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la gaz la hotel Scala (document)

ro

07 Oct, 2010 00:00 7514 Marime text
scala_1.jpgEste un restaurant frumos în care te poţi relaxa, dar păcat de preţurile mari şi de mâncarea proastă. Cu siguranţă ar fi mai mulţi clienţi dacă aţi oferi preparate ceva mai gustoase.

Începem seria de testat restaurantele hotelurilor din oraş. Mulţi ştiu că orice hotel are un restaurant sau, cel puţin, un bar. La fel de mulţi ocolesc aceste locuri. După părerea mea, este păcat că lumea nu merge mai des în astfel de locuri. Este adevărat că multe sunt cu circuit închis, dar în majoritatea restaurantelor orice client este bine venit. Astăzi, vorbim despre restaurantul hotelului Scala, de pe bulevardul Mamaia nr. 284 A, aproape de intrarea în staţiunea Mamaia. Este un loc spaţios, cu 80 de locuri în interior şi două mici terase din care funcţionează doar una în această perioadă. La cât de frig este afară, nu prea stă nimeni la acele mese. 

scala_2.jpg

Ce îmi place cel mai mult la restaurantele hotelurilor este că mai tot timpul este liber. Rareori sunt câteva mese ocupate în interior. De obicei sunt ceva clienţi, cazaţi în hotel, dimineaţa, pentru că au micul dejun inclus. În rest, este linişte şi frumos. O adevărată plăcere să te întâlneşti cu cineva după-amiază într-un astfel de loc. Din păcate, mâncarea cam lasă de dorit aici. Nu este gustoasă şi nici prea multă. Dar are un preţ mare. O masă completă te ajunge pe la 30 de lei. O sumă destul de mare după părerea mea. Nici băuturile nu sunt prea ieftine. Te costă şase, şapte lei o cafea sau un suc. Servirea este chiar bună. Ospătarii sunt rapizi şi amabili. Ar fi şi culmea să nu fie aşa în condiţiile în care clienţi nu prea sunt. Este un restaurant frumos în care te poţi relaxa, dar păcat de preţurile mari şi de mâncarea proastă. Cu siguranţă ar fi mai mulţi clienţi dacă aţi oferi preparate ceva mai gustoase.

Restaurantul funcţionează pe societatea Darmel Tour 2002 SRL, administrată de Stere Darlaiani şi Panait Mela. Darlaiani mai este implicat în Med Gas International SRL şi Medgaz SRL, iar Mela în Mela & Co SRL şi Petan Gas SRL.

stele_scala.jpg

Scala primeşte doar trei stele. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii