Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cin Cin, pizzerie şi scandal interetnic (document)

ro

01 Sep, 2010 00:42 10156 Marime text
cap_1.jpgEste păcat că o pizzerie cu aşa vechime a fost transformată în fast food şi servirea lasăde dorit, dar este bine că au încă mai fac o pizza bună şi preţurile sunt acceptabile.

Nu cred că există constănţean care să nu fi auzit până acum de pizzeria Cin Cin de pe bulevardulTomis nr. 28, aproape de Piaţa Ovidiu. A fost deschisă în anul 1960 şi de atunci a trecut prin multe modificări, ajungând astăzi mai mult un fast food. Asta nu înseamnă că nu puteţi sta liniştiţila o masă în aşteptarea unei pizza. În niciun caz nu vă recomand mesele de la parter. Sunt multe şi înghesuite. Şi mai nasol este faptul că acolo se prepară produsele de fast food şi în toatăîncăperea miroase a mâncare şi este foarte cald. Puteţi alege o masă de pe terasă unde este ceva mai răcoare decât în interior, dar şi aici suntmulţi clienţi şi este agitaţie mare în jur. Este un loc bun pentru a mânca ceva rapid, dar nu este potrivit pentru a petrecere o seară alăturide prieteni. Partea bună este că puteţi sta la etaj unde nu miroase a mâncare, nu este cald şi nu urcă multă lume. Este chiar un loc drăguţ şirelaxant. Dar vor fi probleme cu servirea.

Cin_Cin_2.jpgSunt puţini ospătari care de abia fac faţăcu clienţii de la parter, iar la etaj vin destul de rar, aşa că este bine să comandaţi tot ce aveţi nevoie de la început şi să mergeţi să plătiţi în momentul în care plecaţi. Am ales să scriudespre acest local pentru că trebuie măcar o dată mergeţi pentru a mâncao pizza. Este foarte gustoasă şi destul de consistentă. Costă în jur de15 lei. Cu ceva de băut şi ciubucul, nu lăsaţi mai multde 25 de lei. Cu mai puţini bani puteţi mânca în altă parte, dar aici chiar merită. Este păcat că o pizzerie cu aşa vechime a fost transformată în fast food şi servirea lasă de dorit, dar este bine că auîncă mai fac o pizza bună şi preţurile sunt acceptabile.

Cin Cin funcţionează pe societatea Cin Cin SRL, administrată de Hristu şi Sorin Mocianu. Cei doi au fost implicaţi în celebrul scandalcu gemia Hunkiar legat de construcţia unui imobil la mai puţin de trei metri de monumentul istoric.

Pizzeria primeşte trei stele.

stele_cin_cin.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nostalgicu 01 Sep, 2010 06:52 Aici cred ca am mincat cea mai buna si unica pizza cu peste(merluciu) pe vremea lu CEASCA. Pe linga aceasta delicatesa a mai disparut si celebra bautura spirtoasa SECARICA. Astept sa fiu CENZURAT pentru opinie.