Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerea PAM s-a extins şi în municipiu Entourage Cafe & Lounge, cea mai nouă locaţie de fiţe de pe Bulevardul Tomis (galerie foto)

ro

08 Aug, 2011 02:30 6508 Marime text
cap_4.jpgEntourage Cafe & Lounge este cea mai nouă apariţie în materie de terase din peisajul local, sau, mai bine spus, un alt punct de întâlnire pentru constănţenii care „se respectă". Terasa se află pe Bulevardul Tomis nr.102, iar dacă adresa vi se pare cunoscută, trebuie să ştiţi că localul este amenajat într-un colţ al Sălii Sportului. În materie de fiţe, Entourage concurează lejer cu toate terasele de pe arhiplinul bulevard, şi în special cu Filicori, amplasată chiar peste drum, cunoscută pentru clientela selectă şi preţurile destul de piperate. Terasa arată impecabil, este spaţioasă, iar muzica, nici prea tare, nici prea încet. Singurul lucru care deranjează este zgomotul motoarelor de pe Tomis, dar bănuiesc că acesta este un preţ corect pe care trebuie să îl plătească toţi cei care vor să-şi bea cafeaua în miezul distracţiei.

restaurant_anturaj_4.jpgDe obicei, sunt destul de reticentă atunci când vine vorba de astfel de localuri şi nu mă avânt niciodată înainte să mă asigur că îmi vor ajunge banii să plătesc nota, mai ales că maşinile de lux parcate în faţă îmi sugerează clar că aici nu vine orişicine. Surprinzător însă, preţurile sunt rezonabile. O cafea costă 6 lei, un caffe latte 7 lei, un frappe este 8 lei, iar un suc din gama Coca Cola, 5 lei. Meniul include şi câteva gustări, sandwichuri care costă între 9 şi 15 lei, salate, paste care nu depăşesc 20 de lei, şi mai multe sortimente de deserturi. Ospătarul a fost amabil, iar servirea promptă... până când a venit nota de plată. Aici, aceeaşi problemă pe care par să o aibă tot mai mulţi angajaţi din domeniul serviciilor. Ospătarul aduce nota de plată imediat ce ai cerut-o, dar uită să mai vină să o ia, şi pentru că nu am avut bani ficşi, am mai aşteptat pe puţin un sfert de oră.

Un alt minus al localului este toaleta extrem de mică, în care nu te poţi simţi confortabil decât dacă te încadrezi în dimensiunile cerute de societate. Cu greu îmi pot imagina cum s-ar simţi o persoană supraponderală în acest spaţiu minuscul.

Entourage Cafe & Lounge funcţionează pe societatea Pam-Litoral Services, avându-i ca acţionari pe Costică Petu şi Panait Petu. Sediul de pe Bulevardul Tomis nr 102 a fost preluat prin contract de colaborare pe data de 9.03.2011, cu o perioadă de valabilitate de un an. Administratorul localului, Costică Petu, figurează ca acţionar la alte trei societăţi: Pam Improexp SRL, Dobrogea Estival Company SRL şi Pam Intercom SRL, care gestionează şi Terasa Napoli din Mamaia.

Entourage Cafe & Lounge primeşte patru stele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii