Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zonă de agrement, inaugurată în cartierul Tomis Nord (galerie foto)

ro

07 Dec, 2012 00:00 3384 Marime text
09_badea_1.jpgÎn cursul zilei de ieri, primarul Radu Mazăre şi candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul 8, Manuela Mitrea, au inaugurat zona de agrement Piaţeta Badea Cârţan din cartierul Tomis Nord. Locuitorii din zonă se pot bucura de un loc amenajat pentru picnicuri, de un loc de joacă pentru cei mici, de un teren de baschet, dar şi de o parcare întinsă. Construcţiile au fost ridicate pe un teren, pe care fiinţau înainte barăci şi grădini.

Locuitorii cartierului Tomis Nord i-au aşteptat pe primarul Radu Mazăre şi pe deputatul Manuela Mitrea în număr mare. Atât tinerii, cât şi cei mai în vârstă le-au mulţumit celor doi pentru noile construcţii şi le-au spus care sunt problemele cu care se confruntă în continuare. Cei doi le-au promis alegătorilor că vor lua aminte la păsurile lor şi vor încerca să le rezolve în cel mai scurt timp.

badea_.jpgRobert (8 ani) a venit cu colegii lui, Alexandru, Rebeca şi Valentin la noul loc de joacă. „Ne place aici pentru că este curat şi frumos. Avem foarte multe jocuri, din care putem alege. Cel mai mult ne place curtea de baschet, pentru că acolo ne putem juca împreună", spun micuţii.

Maria Neghiniţă (70 ani) spune că a venit în urmă cu 35 de ani la Constanţa, din Botoşani. Ea spune că zona nu a arătat niciodată atât de bine. „E un lucru bun că avem un loc curat, unde putem ieşi dintre pereţii casei. Ne bucurăm să îi vedem pe copii cum se distrează în siguranţă. Aici erau, înainte, grădini şi boscheţi deşi, iar noaptea nu aveam curaj să ne aventurăm în spatele blocului", îşi aminteşte femeia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii