Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virginia Stefanica se marita cu un subordonat

ro

20 Jul, 2010 00:00 6747 Marime text

p1-virginia_-_virginia_stefanica.jpgBat clopote de nuntă la vârful Serviciului de Taxe şi Impozite Constanţa. Virginia Ştefănică, directorul instituţiei, îşi pune pirostriile.

Norocosul se numeşte Sergiu-Dorin Uzun, iar nunta va avea loc cel mai probabil în toamnă, după cum ne-a declarat însăşi viitoarea mireasă. Virginia Ştefănică (36 de ani) şi Sergiu Uzun (28 de ani) s-au cunoscut la locul de muncă, acesta lucrând la rândul său în cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanţa. De precizat că şefa SPITVBL a mai fost căsătorită, însă este pregătită acum să retrăiască o nouă poveste de dragoste alături de alesul ei.
Mirele lucrează în cadrul SPITVBL, ocupând funcţia de inspector în cadrul Serviciului Constatare şi Control. Deşi Sergiu Uzun este practic subordonatul Virginiei Ştefănică, acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru înfiriparea unei frumoase relaţii de dragoste. Cei doi nu au avut prejudecăţi nici în ceea ce priveşte diferenţa de vârstă, fapt demonstrat de decizia lor de a merge în faţa altarului.
„Probabil că evenimentul va avea loc în luna septembrie, însă mai multe amănunte nici nu aş vrea să dezvălui deocamdată, pentru că vreau ca lucrurile să meargă de la sine, firesc şi frumos, aşa cum de altfel simţim şi noi“, ne-a declarat viitoarea mireasă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • XXX 20 Jul, 2010 20:40 eu stiam ca mazare mai dadea in ea.
  • robert 20 Jul, 2010 15:46 sergiu uzun este baiatul lui nicu uzun fost director la pestom.a devalizat pestomul impreuna cu finasu raftu!!!!!nu putei sa pescuiesti la agigea din cauza lor!!!1
  • Mihai 20 Jul, 2010 14:28 Credeam ca este "mireasa" lui mazare !!!
  • spiticel 20 Jul, 2010 12:32 Mirele nu mai lucreaza in SPIT a avut grija mireasa sa il transfere sub obladuirea domnului Brailoiu un bun prieten al miresei la primaria din Eforie