Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul sef al OPC „Imi voi amenda chioscurile"

ro

09 Feb, 2009 02:21 1516 Marime text
Democrat-liberalul Marius Ciobanu a fost nominalizat de conducerea organizaţiei judeţene PD-L Constanţa pentru ocuparea funcţiei de director al Oficiului Teritorial pentru Protecţia Consumatorului.

Ciobanu nu este numai viitor şef de instituţie publică, ci şi afacerist. El deţine, probabil printre altele, două chioşcuri cu profil de alimentaţie publică, la Poarta 1. Întrebat dacă din postura de şef al OPC va aplica amenzi şi gheretelor sale, Marius Ciobanu a încheiat conversaţia telefonică brusc, spunând că nu poate vorbi „astfel de lucruri" la telefon. Democrat-liberalul a revenit cu un telefon peste câteva minute şi a declarat că afacerile sale sunt în regulă, dar că, dacă va fi nevoie, va da amenzi şi chioşcurilor sale. „Chioşcurile sunt ale mele şi de-acolo mănâncă toată lumea, dar o să trimit echipa în control şi, sigur că da, vor aplica amenzi. Şi voi şi publica amenda în ziar, ca să vadă toată lumea", a subliniat pedelistul, asigurându-ne, în repetate rânduri, că-şi va face datoria şi că nimeni nu va scăpa nepedepsit dacă îşi va bate joc de consumatori. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 09 Feb, 2009 13:19 La judet ramane Gheorghe Trandafir.
  • SEF OPC 09 Feb, 2009 09:48 CINE L-A NOMINALIZAT PE ASTA? FUNCTIA REGIONALA APARTINE PSD-ULUI NU PDL-ULUI. PDL ARE DOAR JUDETUL NU REGIONALA, ASA CA VA MAI ASEPTA PANA LA FUNCTIE