Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pus pe banca de rezerve de colegii de partid Viceprimarul Gabi Stan, marginalizat de PSD Constanţa

ro

01 Jul, 2015 00:00 4549 Marime text
Gabriel Marius Stan, (încă) viceprimar al municipiului Constanţa, a cam dispărut din peisaj. Nu doar în plan administrativ - căci social-democratul nu prea mai catadicseşte să participe la şedinţele Consiliului Local Municipal Constanţa -, ci şi în plan politic. Gabi Stan, aşa cum e „alintat“ edilul, nu a participat nici la alegerile pentru conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, nici la conferinţa judeţeană de luni, în cadrul căreia a fost ales noul preşedinte al PSD Constanţa, în persoana lui Felix Stroe.

Problema absenţei este însă cea mai mică. Asta pentru că, mai nou, Gabi Stan a fost pus, de propriii săi colegi, pe banca de rezerve a PSD Constanţa. Concret, Stan nu mai are nicio funcţie. Nici în cadrul Organizaţiei Municipale a PSD, acolo unde era vicepreşedinte al Comitetului Executiv, nici în Organizaţia Judeţeană, al cărei membru era. Social-democraţii ridică senin din umeri şi susţin că aceasta ar fi fost dorinţa lui Stan, care pur şi simplu nu mai vrea funcţii politice. Evident, Gabi Stan nu a făcut nicio declaraţie în acest sens, viceprimarul fiind imposibil de găsit, de vreme ce se dedică mai ales sportului rege şi boxului, şi mai puţin administraţiei publice locale, la conducerea căreia încă se află, şi politicii.

Interesant este însă că, acum, social-democraţii din Constanţa se comportă de parcă n-au auzit în viaţa lor de „năstruşnicul“ Gabi Stan, viceprimarul care nu rata nicio conferinţă susţinută de fostul primar Radu Mazăre, eveniment la care venea doar pentru a-i ţine „trena“ fostului edil-şef şi, eventual, pentru a face vreo glumă nesărată. Personaj cumva pitoresc, uneori, Gabi Stan îl invoca pe Kafka.
Dincolo însă de aspecte ce ţin de inconfundabila personalitate a viceprimarului municipiului Constanţa, se pare că edilul nu ar mai fi dorit de aşa-numita nouă gardă din PSD Constanţa, şi nici de primarul interimar Decebal Făgădău, liderul Organizaţiei Municipale a PSD.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii