Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce-l recomandă pe Dinu Gheorghe să fie primar

ro

01 Jun, 2012 01:00 1156 Marime text

PP-DD Constanţa a trimis ieri un comunicat de presă în care susţine cu argumente de ce Dinu Gheorghe ar trebui să fie primarul Constanţei.

Potrivit documentului mediatic, Dinu Gheorghe este născut, crescut şi educat în Constanţa şi îşi doreşte ca oraşul să redevină ce a fost odată. În comunicat se mai arată că Dinu Gheorghe a copilărit în zona Cazinoului (Cazinou care astăzi a ajuns o relicvă - abandonat de administraţia Mazăre, ca de altfel toate problemele importante). Candidatul PP-DD a absolvit şcoala generală numărul 2, care se află lipită de Geamia turcească, dar care astăzi a fost demolată, fiind construită pe locul ei o Bancă cu pereţii din sticlă, schimbându-se astfel identitatea Pieţei Ovidiu. Dinu Gheorghe a absolvit Colegiul Mircea cel Bătrân - colegiu unde îl vedem printre premianţi şi a finalizat cursurile Facultăţii de Drept în cadrul Universităţii Bucureşti (cu media 10 la examenul de licenţă). Este Doctor în Drept, în cadrul ASE Bucureşti, specializarea Dreptul Comerţului Internaţional. A absolvit două masterate, specializându-se în Dreptul Familiei, Dreptul Civil, Penal şi Legislaţie Economică în cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi şi un Master internaţional în Franţa - pe probleme de Justiţie, Administraţie şi Poliţie Comunitară, în cadrul Institutului de Înalte Studii Juridice din Clermont-Ferrand. Dinu Gheorghe coordonează mai multe masterate printre care: în dreptul maritim, în dreptul afacerilor europene etc.

Poliţia Locală va fi coordonată de un profesionist

Dinu Gheorghe a fost expert criminalist, şeful serviciului de investigaţii economico-strategice, ocazie cu care s-a luptat în direct cu criminalii, tâlharii, hoţii şi teroriştii. Ca atare, Poliţia Locală din subordinea Primarului va fi coordonată de un profesionist, susţin reprezentanţii PP-DD. Tot de Dinu Gheorghe vor fi coordonaţi toţi angajaţii Primăriei care în majoritate au fost studenţii lui, atât la Universitatea Ovidius, cât şi la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Spiru Haret din Constanţa.

Candidatul PP-DD-ului este un foarte bun diplomat

Nu în ultimul rând Dinu Gheorghe este cea mai apreciată personalitate din Constanţa, fiind invitat la Congrese şi Sesiuni Ştiinţifice internaţionale în SUA, GERMANIA, FRANŢA, ELVEŢIA, CIPRU etc. Ca exemplu, Dinu Gheorghe a fost invitat în Germania de Consilierul personal al Cancelarului Germaniei - Angela Merkel, de dl Werner Weidenfild, a fost invitat în Israel de Ministrul cu Probleme Strategice, dar şi de Ministrul Cultelor, a fost invitat în Turcia de simbolul creştin al ortodoxiei, de Prea Sfinţia Sa BARTOLOMEU al CONSTANTINOPOLULUI, a fost la întâlniri cu reprezentanţi ai Congresului SUA şi specialişti din domeniile strategice americane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii