Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Neicu - „Este pentru prima dată când un ministru vine la Pantelimon" Haşotti şi Lupu vor fi duminică la Runcu

ro

15 Nov, 2012 02:30 1891 Marime text
pantelimon_Puiu_Hasotti_Mihai_Lupu_1.jpgCandidatul Colegiului 2, deputatul Mihai Lupu, şi ministrul Culturii în funcţie şi candidatul pe Colegiul 1 pentru un nou mandat, senatorul Puiu Haşotti, sunt aşteptaţi duminică, la ora 11.00, la biserica din satul Runcu, comuna Pantelimon.

Primarul Vasile Neicu a precizat că cei doi parlamentari au fost invitaţi de către comunitate pentru a li se aduce mulţumiri. Potrivit şefului autorităţii locale, Mihai Lupu şi Puiu Haşotti au ajutat cu bani biserica de la Runcu dar şi cea din Pantelimion. „Ministrul Puiu Haşotti a acordat bani direct bisericilor din comună", a explicat Vasile Neicu. Primarul a precizat că biserica din Runcu este o construcţie nouă şi mai sunt câteva lucrări de făcut până la finalizarea ei. Pictura a fost realizată, însă nu a fost amenajată strana. De asemenea, au rămas de achiziţionat şi diverse obiecte de cult necesare bisericii.

Primarul a precizat că îşi doreşte ca Runcu să aibă parte de atenţia autorităţilor centrale, mărturisind că satul nu beneficiază de cămin cultural şi de şcoală.

De asemenea, de la cei doi parlamentari, primarul Vasile Neicu, aşteaptă sprijin în privinţa implementării a două proiecte importante pentru comuna Pantelimon. Proiectele privesc realizarea reţelei de canalizare în Pantelimonu de Sus şi asfaltarea a 13 kilometri de drum în satele Pantelimonu de Sus şi Runcu.

Primarul a apreciat că este pentru prima dată în ultimii 22 de ani când un ministru vine la Pantelimon. Acesta a menţionat că întâlnirea cel mai probabil va avea loc în biserică şi doar dacă vremea va permite ea va fi realizată în curtea lăcaşului de cult.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii