Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Varol Amet, candidatul UDTTMR la un mandat de deputat

ro

07 Dec, 2012 00:00 1657 Marime text

amet_varol.jpgVarol Amet este candidatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) la un mandat de deputat în Parlamentul României.

De profesie avocat, Varol Amet este absolvent al Institutului de Administraţie pentru Înalţi Funcţionari Publici. Din 2012, este masterand în management.
Membru activ al UDTTMR din anul 1998, Varol Amet a fost ales, în 2009, vicepreşedinte al Congresului Mondial al Tătarilor din Întreaga Lume (Simferopol, Crimeea).
Varol Amet s-a implicat în realizarea construcţiei sediului central al UDTTMR, sediu la a cărui inaugurare a participat şi preşedintele României, Traian Băsescu. De menţionat este că Amet a fost, în calitate de reprezentant al comunităţii tătare, organizator al Festivalului Internaţional al Dansului Portului şi Cântecului Turco-Tătar, ediţia a XVII-a.
Fost preşedinte al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, Varol Amet îl va înlocui în Camera Deputaţilor, dacă va câştiga alegerile de duminică, pe deputatul Aledin Amet.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii