Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie „Ce i s-a intamplat lui Nemirschi, i se intampla lui Udrea"

ro

30 Jul, 2009 03:23 717 Marime text

În contextul înfiinţării unei noi comisii parlamentare de anchetă pentru verificarea unor contracte derulate de ministrul Turismului, Elena Udrea, preşedintele  organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a afirmat, ieri, că demnitarul n-ar trebui să fie supărat.
 
„Exact ceea ce s-a întâmplat la colegul nostru Nemirschi s-a întâmplat şi la doamna Elena Udrea. Nu înţeleg de ce facem atâta caz. Avem senzaţia că doamna Elena Udrea este mai ceva decât alţi miniştri, e un ministru puţin mai important? Vrem să-l susţinem pe preşedintele României pentru că a dorit să se bată cu corupţia, s-a bătut şi nu a reuşit să facă nimic, şi încercăm să-i dovedim acolo unde se cheltuiesc banii publici greşit. Dacă va fi cazul şi vor fi şi miniştri PSD, pur şi simplu, se va întâmpla la fel, nu e nicio problemă", a spus Vanghelie, citat de Agerpres.

Convins că lucrurile vor decurge firesc şi rapid în cazul Udrea, liderul PSD Bucureşti a evitat să comenteze dacă acestei comisii îi va urma o alta „dedicată" ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. Mai mult, Vanghelie a subliniat că aceste comisii „trebuie înfiinţate, dacă va fi cazul. (...) După aceea nu vor mai avea valoarea lor, dacă încercăm să creăm 200 de comisii. Trebuie să privim cu atenţie dacă se merită înfiinţată o comisie", a menţionat social-democratul. Chiar dacă nu a exclus posibilitatea ca PSD să mai susţină apariţia vreunei comisii de anchetă, Marian Vanghelie a precizat că trebuie să se aibă în vedere să nu se cadă în derizoriu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii