Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie avertizeaza „Mentinerea lui Oprea va duce la retragerea ministrilor PSD“

ro

13 Jan, 2009 14:14 743 Marime text

În cadrul unei emisiuni televizate, derulată la o oră de maximă audienţă, liderul organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a afirmat că un refuz al premierului Boc de a-l destitui pe ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, va duce la retragerea celorlalţi demnitari social-democraţi.

„Dacă domnul Oprea nu va fi destituit de domnul prim-ministru Emil Boc, miniştrii noştri se retrag de la guvernare. Deci asta este discuţia pe care am purtat-o şi am purtat-o chiar şi azi (luni - n.r.) în BPN“, a afirmat Vanghelie la Antena 3. Declaraţia preşedintelui PSD Bucureşti survine pe fondul tensiunilor existente în partid ca urmare a numirilor făcute de Oprea, se pare, fără a avea avizul conducerii partidului.
De asemenea, avertismentul lui Marian Vanghelie a fost făcut în contextul în care astăzi, la ora 11.00, lideri ai PSD şi PD-L se întâlnesc pentru a decide soarta ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea. Reamintim că acestuia i-a fost retras, ieri, sprijinul politic al PSD şi, dacă membrii Comisiei de disciplină şi arbitraj ajung la concluzia că nu a trecut peste deciziile conducerii formaţiunii, riscă să fie exclus din partid.
Marian Vanghelie a ţinut să sublinieze că social-democraţii sunt dispuşi să rămână la guvernare doar dacă sunt îndepliniţi termenii de colaborare prevăzuţi în protocolul semnat cu PD-L.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii