Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanţa a prezentat un bilanţ al activităţii. Vrea să ţină în priză autorităţile publice locale

ro

22 Sep, 2017 00:00 2719 Marime text
Organizaţia judeţeană a USR Constanţa a prezentat, ieri, câteva dintre proiectele şi acţiunile pe care le-a desfăşurat la nivelul municipiului Constanţa.
 
Preşedintele organizaţiei, Remus Negoi, a anunţat că membrii USR vor continua să fie prezenţi la fiecare şedinţă de Consiliu Local Municipal, pentru a monitoriza toate deciziile luate la nivelul urbei.
 
Membrii USR au vorbit despre proiectele importante, printre acestea regăsindu-se cele referitoare la starea locurilor de joacă din municipiu. Chiar dacă sunt o mână de oameni, spre deosebire de organizaţiile partidelor cu tradiţie, aceştia au elaborat şi un proiect de modernizare şi reabilitare a acestora, precum şi un regulament pentru buna gestionare a acestor spaţii. Totodată, reprezentanţii USR intenţionează să vină cu soluţii şi pentru îmbunătăţirea transportului cu maxi-taxi din zona metropolitană, iar un alt proiect vizează deschiderea curţilor şcolilor din municipiu, pentru practicarea sportului de către copii.
 
Nu este lipsit de importanţă faptul că USR a fost singura formaţiune politică de pe plan local care a depus la sediul Primăriei şi un regulament privind asigurarea suprafeţei minime de spaţii verzi pentru lucrările de construcţii şi amenajări autorizate pe raza municipiului.
 
În ultimele două luni, aceştia au depus şi 25 de sesizări către autorităţile publice. Rata de răspuns a fost de 70%, spune preşedintele Remus Negoi. În baza datelor culese din partea Primăriei Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Agenţiei de Protecţie a Mediului şi ISU „Dobrogea“, USR Constanţa va iniţia noi proiecte în vederea dezvoltării urbane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii