Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unicul candidat independent pentru Consiliul Municipal Silviu Ioan Wagner, un consilier local în slujba locuitorilor Constanţei (galerie foto)

ro

07 Jun, 2012 03:11 2474 Marime text
Wagner_asfaltare_Silviu_Wagner.jpgUnicul candidat independent pentru un loc în Consiliul Local Constanţa, Silviu Ioan Wagner, a avut multă treabă în perioada campaniei electorale. Fostul director al OIL Terminal a asfaltat, cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare, gropile din asfaltul Constanţei. Zilnic, caravana lui Silviu Ioan Wagner a ajutat constănţenii să aibă drumuri mai line, fără hopuri şi fără gropi. În ultimele săptămâni, Wagner a asfaltat, cu ajutorul unei tehnologii britanice, care scurtează cu mult timpul de acţionare, gropile din cartierele Tomis I, Tomis II, Tomis Nord, Poarta 6, Kilometrul 4-5 şi de pe străzile Pescarilor, Unirii şi Traian. „Închei această campanie cu mulţumirea că am putut să le ofer alegătorilor constănţeni posibilitatea de a vedea pe viu modul în care se respectă o promisiune electorală, repararea gropilor. Totodată, mulţumesc anticipat alegătorilor pentru atenţia acordată şi îi asigur de faptul că îmi voi respecta integral promisiunile făcute în campanie în situaţia în care vor dori în Consiliul Municipal un consilier independent, căruia să nu i se poată dicta punctul de vedere al unui partid sau al altuia. Voi fi un consilier local în slujba locuitorilor Constanţei", a declarat Silviu Ioan Wagner.

Unicul candidat independent pentru Consiliul Local Constanţa a fost înregimentat politic, însă a renunţat la apartenenţa la vreun partid pentru a le arăta constănţenilor că se poate şi altfel, că nu întotdeauna interesele unuia sau altuia trebuie să primeze. Wagner are un proiect electoral bazat pe latura socio-culturală şi pe cea economică a existenţei constănţenilor. Vrea să readucă parfumul pierdut al Peninsulei şi să creeze Constanţei o identitate culturală şi să stimuleze creaţia artistică. Nici străzile urbei nu sunt lăsate deoparte, ele fiind incluse în programul electoral al lui Silviu Ioan Wagner.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii