Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur cabinet pentru parlamentarii USR Constanţa

ro

23 Jan, 2017 00:00 2848 Marime text
Fiecare parlamentar primeşte lunar 11.000 de lei pentru funcţionarea cabinetului parlamentar. Parlamentarii USR de Constanţa vor să reinventeze ideea de cabinet parlamentar. Vor să pună la comun banii pe care îi primesc de la Camera Deputaţilor şi de la Senat şi îşi vor organiza un singur cabinet, unde să lucreze. Aşa vor reuşi să îşi împartă chiria, utilităţile, dar şi angajaţii.
 
Ideea de la care pleacă aleşii USR este simplă: fiecare este specialist într-un anumit domeniu, iar constănţenii care vor veni în audienţă pot beneficia de expertiza tuturor parlamentarilor, şi nu doar a unuia.
 
Nicoleta Dinu, senator USR: „O să avem un secretariat comun care o să ne ajute pe fiecare dintre noi. Şi, bineînţeles, o să avem şi consilieri cu care în mod specific dorim să lucrăm, dar care, practic, nu vor deservi doar un parlamentar“.
 
Senatorul USR de Constanţa Nicoleta Ramona Dinu face parte din două comisii. Este vicepreşedinte al Comisiei pentru dezvoltare şi strategie economică şi membru al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senatul României.

La rândul său, deputatul USR Stelian Cristian Ion este membru al Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi, care se pliază profesiei sale de avocat.
 
Noul birou parlamentar ar urma să fie amenajat în sediul de pe bulevardul Mamaia nr. 142 din municipiul Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii