Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimii directori PDL, aruncaţi peste bord de USL Gheorghe Mărgărit, noul director al SC Neptun Olimp SA

ro

24 Jul, 2012 01:00 4356 Marime text
NeptunOlimp-sediuNeptunOlimp1.jpgDemocrat-liberalul Paul Foleanu a fost revocat, ieri, de la conducerea SC Neptun Olimp SA, fotoliu pe care îl ocupa încă din 2009. Potrivit explicaţiilor lui Foleanu, Consiliul de Administraţie al societăţii a decis, tot ieri, ca în locul său director general al SC Neptun Olimp SA să fie numit Gheorghe Mărgărit. În ceea ce-l priveşte pe noul director, Foleanu ne-a declarat că acesta a fost în ultimii patru ani administratorul hotelului „Proton" din Neptun.

Societatea comercială Neptun Olimp SA a fost înfiinţată prin HG nr. 1226/1990, iar acţionar majoritar este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Schimbarea de ieri se numără printre ultimele din seria celor efectuate de USL la conducerea instituţiilor deconcentrate, a companiilor şi a autorităţilor naţionale.

 NeptunOlimp-sediuNeptunOlimp2.jpgCel mai probabil, conducerea SC Mamaia SA urmează să fie, de asemenea, schimbată. Se vehiculează că în locul Corinei Gheorghe, vicepreşedinte al PDL Constanţa, va fi numit un tânăr liberal. E drept, numele lui Septimiu Bourceanu s-a tot auzit în acest context, dar liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa nu a confirmat informaţia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii