Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea Sunt discutii in PSD ca domnul Iliescu l-ar sustine pe Oprescu sa candideze la prezidentiale

ro

11 Jun, 2009 00:14 920 Marime text
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat în această seară, în cadrul emisiunii 100% cu Robert Turcescu de la Realitatea TV, că există discuţii în PSD legate de faptul că Ion Iliescu l-ar susţine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă. "Sunt discuţii în PSD că domnul Iliescu l-ar susţine pe Oprescu să candideze la prezidenţiale, având în vedere că domnul Geoană nu este aşa bine în sondaje. Să iasă domnul Geoană din schemă, dacă nu este suficient de bine susţinut de domnul Vanghelie, de domnul Hrebenciuc. Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.

Udrea crede că dacă neînţelegerile din PSD vor continua, Oprescu are toate şansele să devină candidat la prezidenţiale.

"Domnul Geoană tot încearcă să apuce steagul ăsta de mult timp şi tot îi scapă din mână. Nouă nu ne-a dat bătăi de cap. Probabil că, dacă în partid continuă neînţelegerile şi discuţiile legate de cine va candida la prezidenţiale, o să vedem că nu mai are nici ce să apuce pe viitor", a mai spus Udrea.

Ministrul Turismului spune căoprescu nu are niciun interes să îşi anunţe candidatura acum.

"Domnul Oprescu cred că se gândeşte serios la posibilitatea să candideze. Nu cred că îl avantajează să facă vreun tip de anunţ acum pentru că nu a făcut mare treabă la Bucureşti. Nu are niciun interes să iasă de pe acum să îşi anunţe candidatura pentru că asta ar însemna ca toată lumea să se uite să îi aprecieze activitatea de până acum la primărie", a mai declarat Udrea.

http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii