Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea inaugureaza lucrarile miniportului din Sfantu Gheorghe

ro

03 Sep, 2009 20:52 1434 Marime text

udrea.jpgMinistrul Turismului, Elena Udrea, va participa mâine la inaugurarea lucrărilor de execuţie a miniportului turistic din localitatea Sfântu Gheorghe, proiect evaluat la 27 milioane lei, ce urmează a fi finalizat în doi ani.

Proiectul de investiţii aparţine Consiliului Judeţean Tulcea şi este cofinanţat de Ministerul Turismului, încadrându-se în subprogramul naţional de turism „Dezvoltarea echilibrată şi integrată a zonei turistice din Delta Dunării şi a staţiunilor de pe litoralul Mării Negre".

Proiectul constă în amenajarea unui miniport turistic în localitatea Sf. Gheorghe, cu respectarea reglementărilor în vigoare privind Legea Protecţiei Mediului şi Regulamentul de Navigaţie pe Dunăre, potrivit MT.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 426 din 8 aprilie 2009, privind aprobarea susţinerii financiare a autorităţilor administraţiei publice locale, în completarea surselor proprii ale acestora, pentru finanţarea proiectelor de investiţii în turism pe anul 2009, de la bugetul de stat vor fi transferaţi Consiliului Judeţean Tulcea, prin Ministerul Turismului, 11 milioane lei pentru proiectul „Miniport în localitatea Sfântu Gheorghe".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii