Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac vrea sa faca reclama Mangaliei pe A2

ro

12 May, 2010 03:12 1617 Marime text

cap_7.jpgCasa de Cultură Mangalia a găzduit o întâlnire a primarului Mihai Claudiu Tusac cu agenţii economici din sudul litoralului. Edilul şef al urbei le-a mărturisit agenţilor economici că, în cei doi ani de mandat, a avut „un dialog tensionat" cu aceştia, şi că, mai mult, şi-a demarat mandatul cu „amenzi, dar acum agenţii economici au înţeles că era spre binele lor, pentru că şi-au reorganizat munca şi rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor".

În continuare, primarul Mangaliei a mai declarat că „Problemele create de lipsa de comunicare dintre noi au fost rezolvate şi rezultatele se văd. Litoralul, în partea sa de sud, a arătat foarte bine comparativ cu ultimii 10 ani, iar această transformare totală este rezultatul efortului nostru comun, al administraţiei locale şi al agenţilor economici".

În cadrul întâlnirii, s-a subliniat faptul că staţiunile din sudul litoralului românesc trebuie să insiste pe crearea de pachete speciale pentru segmentul de turişti care sunt loiali acestei zone, şi anume persoanele cu copii. S-a insistat pe necesitatea unei promovări mai agresive a staţiunilor din sudul litoralului prin programe special concepute pentru părinţi şi copii, redactarea de reviste sau pliante care să conţină informaţii despre toate unităţile de cazare şi de alimentaţie publică din zonă. S-a propus amplasarea de puncte de informare în zone cu trafic intens, în special pe Autostrada Soarelui, dar şi în alte locuri asemănătoare.

Printre ideile dezbătute s-a regăsit şi cea a organizării unor cursuri de norme de conduită, imagine şi relaţii publice pentru toţi cei care au contact direct cu turiştii: şoferii de microbuze, taxatorii, taximetriştii, deţinătorii de vehicule tractate de cai care fac plimbări de agrement, agenţi de pază şi salariaţii operatorilor de plajă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii