Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transparenta privind salariile din Prefectura (document)

ro

02 Jun, 2010 02:26 2193 Marime text
cap_4.jpgÎn condiţiile în care cei mai mulţi dintre angajaţii de la stat se feresc cât şi cum pot să-şi declare veniturile ce le obţin, prefectura Constanţa a decis că o transparenţă mai mare în acest sens ar fi de bun augur.

„Am primit o circulară de la minister prin care ni s-a spus să publicăm veniturile pe care eu, în calitate de prefect, le obţin, dar şi pe cele ale subprefectului Mircea Iustian. Am vrut să dau dovadă de transparenţă şi am decis să publicăm pe site-ul instituţiei toate salariile angajaţilor din instituţie", a precizat prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz.

Începând de ieri după amiază, la secţiunea „informaţii de actualitate", oricine poate vizualiza remuneraţiile nete pe care cei 110 angajaţi din cadrul Prefecturii le-au primit pe luna aprilie.

salarii_prefectura_-__sediu_02.jpgCel mai mare salariu îl primeşte prefectul Claudiu Palaz - 6.213, iar cel mai mic consilier juridic superior treapta 2 - 849 de lei. Cel de-al doilea reprezentant al instituţiei, subprefectul Mircea Iustian primeşte pentru munca ce o desfăşoară în cadrul instituţiei 4.540 de lei, în vreme ce directorul de cancelarie al prefectului, în persoana Corinei Cuşa, este remunerat cu 3.107 lei. Consilierul şi consultantul primesc 2.816 lei, respectiv 1.736 de lei. Şefa de serviciu, Liliana Piscanu, primeşte lunar, impozitat, 2.854 de lei, iar managerul public principal - 3.643 de lei. Cei doi consilieri pe afaceri europene au primit, în aprilie, 4.648 de lei, respectiv 3.469 de lei.

Lista completă cu toate salariile angajaţilor din Prefectura Constanţa pot fi vizualizate în ediţia on-line a cotidianului nostru, dar şi pe site-ul instituţiei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii