Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Cristea „Imi voi tine oamenii si fara voia lui Constantinescu" (galerie foto)

ro

04 Jul, 2009 02:35 2912 Marime text

cap_3.jpgPrimarul din Costineşti nu este dispus să renunţe la serviciile salvamarilor care acţionează, de ani buni, pe plaja din localitate

Edilul Traian Cristea s-a făcut remarcat, din nou, ca un adevărat „rebel" în ceea ce priveşte proiectele venite sau „impuse" de Consiliului Judeţean Constanţa.

Mugurel-Mitrana.jpgÎn urmă cu câteva zile, edilul-şef al comunei Costineşti a declarat că nu recunoaşte protocolul semnat de instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu şi primăriile localităţilor cu deschidere la mare, prin care litoralul urmează să beneficieze de salvamari şi puncte de prim ajutor. „Eu nu pot lua o decizie aşa, de capul meu", spune Traian Cristea. „Săptămâna viitoare, joi, avem şedinţa de consiliu şi vom discuta atunci. Însă,  mă îndoiesc sincer că aleşii din Costineşti vor vrea să elimine de pe plaja comunei salvamarii pe care îi avem încă dinainte de a veni eu primar. Sunt băieţii noştri, din localitate, salvamari de 25 de ani, care cunosc fiecare pericol din apa mării. Cum să îi dau afară şi să aduc alţii, de la Constanţa?", a precizat reprezentantul administraţiei locale.

Cristea afirmă că primăria a primit banii pentru salvamari şi că, din punctul lui de vedere, problema la Costineşti este rezolvată. Îşi va menţine oamenii la posturi cu sau fără voia lui Constantinescu.

Aceeaşi părere o are şi primarul de la Limanu, decis să păstreze numai profesionişti în foişoarele pe care le-a are montate pe plajă de circa două săptămâni: „La noi, salvamarii îşi fac datoria, sunt pe plajă de zile bune. Primăria are contracte cu firma de salvamari a lui George Lipoveanu, angajaţii săi fiind cei ce au salvat mii de vieţi de-a lungul timpului. Pe plajele din Vama Veche şi 2 Mai sunt cinci foişoare, iar banii pentru acestea ne-au venit de câteva zile, de la Guvern", ne-a declarat Nicolae Iustin Urdea, primarul comunei Limanu.

{mos_ri:Traian Cristea}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04 Jul, 2009 21:15 NU POT SA CRED CUM DE A-TI AVUT "TUPEUL" SA-L CONTRAZICETI PE "TATICUL" JUDETULUI.
  • X 04 Jul, 2009 04:12 BRAVO LUI, E UN OM DEOSEBIT!