Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Recomandarea lui Traian Băsescu - „Să nu renunțe la haina militară ca să intre în bătălia politică“. Vergil Chițac - „Cred și sper că a facut-o dezinteresat“

ro

03 Jan, 2016 21:33 3878 Marime text
traian basescu mesaj pentru un viitor candidat la primaria constanta sa nu renunte la haina militara

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hannibal 08 Jan, 2016 08:18 Desi mi-am exprimat parerea că dl Chitac nu ar trebui sa-si riste cariera militara pentru a ajunge sa-i slugareasca pe cei care continua sa -si vada doar de interesele lor , ar fi timpul sa ne gandim ca trebuie facut ceva pentru ca politica sa nu mai fie considerata " murdara" .A face politica inseamna a face curatenie in ţară , in orase si comune Daca politica este (inca) murdara , s-ar putea sa fie din cauza celor care refuza sa accepte responsabilitatile impuse de starea si problemele existente in municipiu . . Dl Chitac trebuie sa stie ca nu va putea face nimic fara aprobarea politicianistilor care au monopolizat puterea in PNL si PSD si care conduc efectiv consiliul primariei . Dl Chitac mai are o problema : militarii nu stiu si nu pot face compromisuri , ceea ce in final va conduce inevitabil la conflicte . Va fi in stare dl Chitac sa curete grajdurile primariei ? Va reusi dl Chitac sa trezeasca si sa-i castige de partea sa pe cetateni ?
  • Alexandrescu 04 Jan, 2016 11:44 Alt Comandant? Pai noi de militari avem nevoie? Compari Academia cu un Oras? Tinerii nu vor vota niciodata o Haina Militara! Sunt absolvent al Academiei de Marina si mi-a ajuns militaria acolo, nu o vreau si in civilie. Nu suntem soldatii nimanui si nici nu vom deveni.
  • Ofiter 04 Jan, 2016 10:55 Este nevoie de oameni corecti si priceputi in administratie si politica precum profesorul Vergil Chitac. Eu am avut ocazia sa-l cunosc si am incredere in dansul.
  • musonul de iarna 03 Jan, 2016 23:18 Un raspuns INTELEPT! ... si as mai adauga INTELIGENT si ABIL! n-am mai avut demult la carma Constantei un astfel de lider! AMIRALE m- ai cucerit si ai votul meu!