Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tot ce le lipsea mangalioţilor Fântână arteziană muzicală în sensul giratoriu

ro

08 Jun, 2011 01:47 4102 Marime text

Mangalia_sens_giratoriu.jpgPotrivit anunţului numărul 134482/06.06.2011, Consiliul Local al municipiului Mangalia a dat peste două miliarde de lei vechi pentru achiziţionarea serviciului de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare a zonei sensului giratoriu aflat la intersecţia străzii Matei Basarab cu şoseaua Constanţei

Această modernizarea presupune şi amenajarea unei fântâni arteziene muzicale, cu minim 150 de melodii, care să aibă şi lumini.

Lucrarea a fost câştigată în urma unei proceduri de licitaţie publică de Luxten Lighting Company SA din Bucureşti, contractul fiind atribuit pentru 2.177.276,32 de lei fără TVA. Autoritatea contractantă era dispusă să dea pentru acest contract trei milioane de lei fără TVA.

Lucrarea ar trebui să se execute în şase luni de la semnarea contractului. Viziunea arhitecturală a lucrării trebuie să se încadreze în arhitectura deja existentă a zonei, fără a fi necesare costuri suplimentare din partea autorităţii contractante pentru modificarea acesteia. De asemenea, în parcul din faţa Bibliotecii Franceze a municipiului Mangalia se va amenaja la stradă o altă fântână arteziană, iar în interior zone verzi cu două pergole pentru odihnă şi relaxare.

Cât despre firma care a câştigat contractul, aceasta a efectuat lucrări care au vizat reparaţii sau modernizări ale sistemelor de iluminat public în mai multe oraşe din ţară. În ceea ce priveşte acţionariatul firmei, SC Luxten Lighting Company SA o are ca administrator pe Monica Maria Bucur şi ca asociaţi pe Olimpia Moica, pe Ionel Pepenică şi pe Nicolae Claudiu Rădulescu. Firma are ca obiect de activitate „Producţia de lămpi electrice şi echipamente de iluminat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii