Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subiecte importante la PPDD Constanţa Candidaţii pentru europarlamentare şi reducerea vacanţei parlamentarilor (galerie foto)

ro

09 Nov, 2013 00:00 2148 Marime text
La conferinţa de presă organizată ieri, la sediul organizaţiei judeţene a PPDD, au participat senatorul Marian Vasiliev, preşedintele organizaţiei judeţene Gheorghe Slabu, Marius Dumitrescu (consilierul deputatului Mihai Tararache) şi prim vicepreşedintele PPDD, Dumitru Enache.
 
Liderul PP-DD Constanţa, Gheorghe Slabu, a anunţat că se regăseşte pe listele candidaţilor pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. „PPDD va revendica locul 3 sau 4 la alegerile europarlamentare. De asemenea, ne dorim ca şi senatorul Marian Vasiliev să fie pe liste pentru europarlamentare, deoarece are capacitatea oratorică de a atrage cât mai mulţi alegători”, a anunţat prim vicepreşedintele PPDD, Dumitru Enache. Acesta a mai spus că la Constanţa a început formarea Organizaţiilor Secţiilor de Votare. „În total au fost înfiinţate 208 de OVS-uri. Suntem pregătiţi să obţinem, la Constanţa, la alegerile europarlamentare 17,2% din sufragii”, a mai adăugat prim vicepreşedintele PPDD, Dumitru Enache.
 
La rândul său, senatorul PP-DD Marian Vasiliev a declarat în cadrul conferinţei de presă de astăzi că săptămâna aceasta a depus o iniţiativă privind vacanţa parlamentarilor. „Parlamentarii au trei luni de vacanţă pe an, pe care vrem să o reducem doar la luna august. Un mandat are patru ani, iar cumulând toate vacanţele din cei patru ani, un parlamentar are o vacanţă de un an. Nu vrem să fim puşi şi noi la zid, că primim bani, în timp ce dormim în Parlament. Nu are ce căuta astfel de vacanţă în Parlament”, a declarat senatorul Marian Vasiliev. Comentând proiectul Roşia Montană, senatorul Vasiliev a precizat că România ar putea să-şi facă propria Companie Naţională de Exploatare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii