Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strutinsky se mira ca apare ZIUA de Constanta

ro

08 Jan, 2010 04:19 2068 Marime text
sorin.jpgAnunţul că ediţia centrală a cotidianului ZIUA nu va mai apărea pe piaţă, în ediţia print, a trezit îngrijorare în rândul mai multor cititori fideli.

Printre aceştia se numără şi Sorin Strutinsky, administratorul firmelor ce fac parte din grupul Conpress şi al SOTI Cable Neptun (TV Neptun), preşedinte al Club Volei Municipal Constanţa. Într-o convorbire telefonică pe un alt subiect, Sorin Strtunsky ne-a întrebat ce s-a întâmplat cu ediţia de Constanţa a cotidianului ZIUA. Aşa cum de altfel, s-a publicat atât în ediţia print cât şi în cea online, l-am anunţat şi pe domnul Sorin Strutinsky de faptul că, indiferent de ceea ce s-a întâmplat cu ediţia centrală, ZIUA de Constanţa va ieşi pe piaţă, în aceleaşi condiţii ca şi până acum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pt redactia ZIUA de CT 10 Jan, 2010 16:19 trimiteti-i si voi, d-lui Strutz, ziarul ca oferta promotionala pe un an pentru "un fidel cititor", de exemplu si dupa aia poate va "pricopseste" si pe voi cu vreo 2-300 de mii de iepuroi de la buget
  • ? 08 Jan, 2010 12:37 Tipul din poza e Sorin si mai cum? Nu de alta dar Strutinsky nu e sub nici o forma.
  • Sile this Millennium 08 Jan, 2010 12:11 Succes mai departe ...trebuie cineva sa faca si opozitie in orasul acesta sufocat de tesatura de interese la "razboiul "incropit de gashaka roshiatika !!!!!!!!