Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strategii preelectorale Făgădău, mai tare decât Mazăre!

ro

30 Sep, 2015 00:00 2825 Marime text
Stilul de lucru al primarului interimar al municipiului Constanţa, declaraţiile, categorice, adesea, dar şi temele pe care le-a inclus pe agenda proprie şi pe care le aduce în atenţia comunităţii ne duc cu gândul la un singur lucru: strategia preelectorală a fost gândită din timp, iar acum se pune, treptat, în aplicare.
 
Dintre obiectivele pe care şi le-a stabilit Decebal Făgădău nu putea lipsi cel legat de preţul gigacaloriei. „Scopul meu este ca sezonul rece să vină cu o îmbunătăţire faţă de sezonul anterior atât în ceea ce priveşte preţul facturilor, cât şi în privinţa calităţii serviciului furnizat populaţiei. De aceea, în prima zi de mandat ca primar interimar, am solicitat ca de RADET să se ocupe directorul tehnic al regiei“, a afirmat Decebal Făgădău. Vorbele şefului administraţiei publice locale se potrivesc perfect cu cele ale unora care afirmau, nu cu mult timp în urmă, că „reducerea preţului gigacaloriei este pregătită de mult pentru campania electorală şi nu ar fi exclus să asistăm şi la o reducere a taxei de habitat (n.r. taxa de gunoi)“.
 
Pentru a veni în apărarea regiei subordonate Primăriei Constanţa şi pentru a atenua nemulţumirea constănţenilor puse pe seama RADET, vicele a adus ca argument pentru facturile imense la căldură faptul că „am ajuns să plătim acum ineficienţa unui sistem vechi de 25 de ani, cu o tehnologie din anii `60-`70, şi lipsa investiţiilor din partea CET-ului“.

Aşadar, în cazul în care constănţenii vor plăti mai puţin la întreţinere în iarna 2015-2016, Făgădău va şti care-i va fi traseul administrativ. Asta pentru că, spune el, neatingerea obiectivului privind reducerea preţului gigacaloriei ar atrage după sine demisia de la şefia Primăriei Constanţa. „Sunt dispus să merg până la demisie în situaţia în care nu voi putea rezolva această problemă a constănţenilor“, a conchis primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii