Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stavrositu „PD-L Constanta, o organizatie vie, unita si care functioneaza eficient" (galerie foto)

ro

21 Mar, 2009 02:40 1851 Marime text
sediu_PDL.jpgÎn prezenţa preşedintelui organizaţiei municipale a PD-L Constanţa, Florian Constantin, a liderului filialei judeţene, senatorul Mircea Banias, şi a deputaţilor Maria Stavrositu şi Constantin Chirilă, ieri, democrat-liberalii tomitani au inaugurat un nou sediu de cartier în zona Far.

În urma analizelor interne, PD-L-iştii de la municipiu au decis să mărească numărul sediilor de cartier pentru a da posibilitatea activiştilor să fie în contact permanent cu cetăţenii. Deputatul PD-L din Colegiul nr. 10, Maria Stavrositu, a subliniat că organizaţia municipală Constanţa este energică şi deschisă tuturor cetăţenilor, pe care vrea să-i sprijine în rezolvarea cât mai multor probleme. „Mă bucur că am reuşit să amenajăm acest sediu. Ne-am propus să deschidem cât mai multe sedii, în diverse zone ale municipiului, care să ne permită apropierea de cetăţeni şi o comunicare cât mai facilă cu constănţenii", a afirmat Maria Stavrositu. Parlamentarul PD-L a specificat că activitatea din noul sediu va cădea în sarcina lui Florin Popovici, gazdă şi cel ce va oferi informaţii despre activitatea democrat-liberalilor celor ce le vor trece pragul. Ea a ţinut să menţioneze că, în aproximativ o săptămână, membrii filialei municipale PD-L Constanţa au reuşit să strângă 15.000 de semnături pentru susţinerea candidaturilor în alegerile pentru Parlamentul European. „Obiectivul nostru era să strângem 17.000 de semnături, dar sperăm să-l depăşim. Este o dovadă că suntem o organizaţie vie, unită şi care funcţionează foarte eficient", a adăugat deputatul PD-L din Colegiul nr.10.
La rândul său, deputatul Colegiului 4, democrat-liberalul Constantin Chirilă, a salutat această iniţiativă a colegilor de la municipiu şi a subliniat că, astfel, constănţenii vor dialoga mai uşor cu reprezentanţii PD-L. „Organizaţia municipală trebuie să se facă simţită. Prin rezultatele obţinute, îşi va ocupa locul pe care-l merită, adică să redevină principala forţă politică din localitate, mai ales că au oameni în frunte care îşi cunosc obiectivele şi ştiu ce au de făcut", a declarat Chirilă.
Preşedintele organizaţiei judeţene PD-L, senatorul Mircea Banias, a apreciat iniţiativa colegilor de la municipiu, exprimându-şi speranţa că, în viitorul apropiat, „cel mai mare partid din România trebuie să aibă şi cel mai mare sediu din oraş". Profitând de ocazie, el a anunţat că-şi va deschide un cabinet parlamentar în Constanţa.
La noul sediu al PD-L din zona Far, constănţenii vor putea adera la acest partid şi se vor putea informa în legătură cu acţiunile şi demersurile pe care le fac democrat-liberalii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Curiozitate justificata 21 Mar, 2009 08:49 Dar Hasotti si Dragomir nu au nici o declaratie de facut? Nu sunt indignati ca "idiotii" de la congresul PNL nu au votat cum voiau domniile lor? Pot sa faca echipa cu cel pe care l-au infierat cu manie proletara? Dupa cum "zbierau" in presa aveai impresia ca doar ei detin adevarul si controlul. Acum sa-i vedem cat de cameleoni sunt. Au verticalitate sa recunoasca faptul ca au mers contra curentului partidului, ca si-au pus propriile interese, de clica, in fata intereselor PNL? Caractere infecte, ma si mir cum au bagat sponsorii lor bani in ei.