Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sotia primarului Burcea, potential candidat pentru Adamclisi

ro

29 Mar, 2010 03:16 7521 Marime text
cap_1.jpgMarieta Burcea este cea care ar putea prelua funcţia de primar al comunei pe care Emilian Burcea a condus-o cu pricepere, timp de şase ani

Formaţiunile politice se gândesc deja la un înlocuitor al primarului de la Adamclisi, Emilian Burcea, decedat pe 15 martie, în timp ce se afla la Silistra în Bulgaria.

În acest context, soţia fostului primar ar putea fi candidatul PSD. Surse din Adamclisi ne-au declarat că Marieta Burcea ar fi afirmat, după moartea soţului, că ar vrea să candideze la Primărie, pentru a putea continua proiectele în care soţul ei a fost implicat timp de şase ani. De altfel, Marieta Burcea lucrează în cadrul primăriei, şi a participat, în această calitate, la majoritatea proiectelor derulate de către regretatul primar.

Pentru a verifica această informaţie, am contactat-o telefonic chiar pe soţia fostului primar. Marieta Burcea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această variantă, îndrumându-ne să-l contactăm pe preşedintele organizaţiei locale PSD Adamclisi, fiind, în opinia sa, „persoana cea mai autorizată" să ne răspundă. Am stat de vorbă cu social-democratul Felix Stroe, ales recent preşedinte interimar al filialei locale PSD Adamclisi.

adamclisi_-_felix_stroe_03.jpgFelix Stroe: „Doamna Burcea este una din cele zece variante"

„Am hotărât să lăsăm politica să mai aştepte, întrucât vin şi sărbătorile pascale, urmând să reluăm acest subiect după Paşti. Am purtat o discuţie pe această temă cu echipa de consilieri PSD. Sunt zece variante de candidaturi pentru Primăria Adamclisi: sunt cei opt consilieri pe care-i avem, viceprimarul Beinur şi poate să fie şi doamna Burcea", ne-a declarat social-democratul Felix Stroe.

Aşadar, este posibil să o vedem chiar pe Marieta Burcea în cursa pentru fotoliul de primar din Adamclisi. Surse din PSD ne-au declarat că partidul va face oricum un sondaj de opinie, în care va fi inclusă chiar şi soţia fostului primar, şi, în funcţie de rezultate, se va stabili cine este persoana ce mai potrivită pentru funcţie. Aceleaşi surse au precizat că, totuşi, Marieta Burcea va fi, sută la sută, candidatul PSD pentru Adamclisi, întrucât ar fi existat deja în partid discuţii clare în acest sens.

Marieta, femeia puternică din spatele lui Emilian Burcea

Mai mult, se pare că primarii localităţilor din zonă au fost întrebaţi ce părere au despre candidatura soţiei lui Emilian Burcea la Primărie. Toţi au fost de acord că Marieta Burcea este persoana cea mai potrivită, întrucât cunoştea cel mai bine proiectele soţului său. Se spune chiar că Marieta este femeia puternică din spatele bărbatului puternic care a fost Emilian Burcea.

Pentru a vedea care este opinia colegilor fostului primar din Adamclisi, am contactat telefonic câţiva edili PSD. Fiind duminică, puţini au răspuns apelurilor noastre. Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, ne-a declarat că Marieta Burcea ar fi persoana potrivită pentru Primăria Adamclisi. „Atât cât o cunosc, cred că s-ar descurca în această funcţie. Am fost la ei acasă şi am o părere foarte bună despre Marieta", a afirmat primarul din Năvodari.

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, este de aceeaşi părere. „Cred că Marieta este persoana potrivită. Cunoaşte foarte bine cum stau lucrurile în Adamclisi, pentru că i-a fost mereu alături soţului şi cred că alegerea unei alte persoane, care să se acomodeze cu problemele administraţiei locale de acolo, ar însemna o pierdere de timp, mai ales că au mai rămas doi ani până la alegerile locale", a precizat primarul din Peştera.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina ,sora lui emi 02 Apr, 2010 11:58 Draga Maria, sau cine esti ca iti dai o gramada de nume ,cred ca ai uitat cand beai apa din cisterna , cred ca nu stii despre ce vb. ca si eu am carat apa, vreau sa imi dai si mie un ex. de lucru bun facut de Petrut ,in afara de casa baiatului lui ,si sa imi spui cu ce era mai bun decat fratele meu.Sa il intrebi pe directorul sc. cate s-au aprobat la sc pe vremea lui Petrut si cate pe vremea lui Emi.Asa cum suntem prosti si analfabeti noi suntem iubiti si am respectat pe toata lumea ,numita de voi prostime , voi desteptii nu va puteti cobora la nivelul lor si de asta noi vom castiga in continuare.As vrea sa vorbim fata in fata daca ai tupeu ,nu asa ,dar banuiesc ca nu o sa ai ca asa sunteti niste SULFE,SI O SA MURITI TOT PE LIMBA VOASTRA.
  • Vlad 02 Apr, 2010 11:54 Doamne fereste. E saptamana mare fratilor de ce mintiti si acum? Cum puteti spune ca doamna Marieta l-a bagat in mormant pe domnul BURCEA? Si mai Elena sunt sigur ca si tu ai aceleasi diplome de c***t pe care le au si restu. Eu zic sa nu mai criticam pe nimeni si sa il lasam pe Dumnezeu sa faca ce stie el mai bine. Noi nu suntem Dumnezeu ca sa stim ce se intampla exact. Fiecare din noi are cate o informatie si sunt sigur ca si aia e gresita si ne folosim de ea crezand ca e sigura 100%. Macar daca vorbiti spuneti ce stiti ca e 100% adevarat. Eu cel putin ce spun este adevarat. Probabil ca acum o sa spuneti si voi ' ce spun eu e adevarat ' .
  • ion 02 Apr, 2010 04:34 Adevarul o sa iasa in curand la iveala si o sa le plangeti de mila celor vinovati.Ce sosele pietruite sunt in sat? HA! Au tinut pana la prima ploaie ca diferenta de bani au intrat in buzunarele PSD-ului.
  • ELENA 02 Apr, 2010 04:29 Draga Vlad,ai dreptate Marieta are si ea ceva scoala ca si multi altii din sat numai trecand prin fata facultatilor si platind obtinand diplomele.Nu stiu cat de batran esti tu,dar pot sa-ti spun ca in urma cu 15 ani nu erau in sat decat cativa adevarati intelectuali si acum este satul plin de diplome care valoreaza pentru mine exact un c...t.
  • MARIA 02 Apr, 2010 04:17 Dragii mei,acceptati realitatea.Marieta nu este capabila sa efectuieze o impartire cu zecimala si nu este in stare sa masoare o bucata de pamant.O cunosc destul de bine.Cristina nu-i mai lua apararea ca dupa putin timp nu o sa va mai cunoasca.Voi sunteti cu durerea si ea a ramas cu averea.Tu de ce locuiesti cu chirie? Petrut este un mare domn un bun exemplu pentru fiecare.Imi pare rau va cunosc din pacate pe toti.Apa de la fantana nu se mai cara de cand te-ai nascut tu,draga Cristina.Terminati cu rautatile.Dumnezeu sa va aiba in paza sa puteti sa treceti cu bine de durerea pricinuita de moartea fulgeratoare a fratelui tau.El a fost bagat in pamant de clanul PSD si iubita ta cumnata ,care l-a impins la rele.DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!
  • unu 02 Apr, 2010 01:51 mai Cristina pe saracul Emi l-au omorit PSDistii.Stiti si voi asta!Ne miram toti cum mai dati mina cu ei!Mai bine i-ati alunga din satul asta!
  • pentru chance 02 Apr, 2010 01:43 http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/reportaj/viata-i-floare-abur-si-roua-de-dimineata-primarul-emilian-burcea-a-fost-condus-pe-ultimul-drum-galerie-foto-42566.html da un click pe link si adu-ti aminte ce ai spus:Chance : A fost si va ramane unic pentru Adamclisi, nu se va mai naste un al 2 lea primar care sa ii semene...Dumnezeu sa-l ierte!pacat ca ni l-a luat Dumnezeu...el a ajutat pe toata lumea insa el nu a avut nicio sansa... ciudat cum te contrazici in afirmatii, sa iti fie rusine! atat iti zic! RUSINE!
  • bostana 01 Apr, 2010 23:11 la rahat cu psd-ul !!! uaaaaaaaaaaa ! hotilor !
  • crin 01 Apr, 2010 21:47 mai asa zisa o prietena mai taci din gura si nu o mai critica tu atat pe Marieta mai uita-te putin in oglinda eventual mai citeste odata commentul lasat de tine sa vedem cine este analfabeta..si daca spui tu k Emi nu a facut nimic ptr satul Aamclisi atunci strazile asfaltate , apa,foisoarele din sat,pavelele cine mata le`a pus??macar daca a furat a facut si ceva ptr satu ala mai taci dracu din gura,ca esti mai proasta decat prostii!! atat am avut de spus si va urez tuturor PROSTILOR,INVIDIOSILOR un paste cat mai fericit!!(asa cum il are si Marieta)_|_
  • alina profa 01 Apr, 2010 20:56 Sunt dezamagita de rautatea si invidia acestor asa-zisi oameni. Sunteti mai rai decat animalele. nu inteleg cum de Dumnezeu a luat un om bun ca Emi , ier pe toti nenorocitii ii accepta pe pamant.Este uimitor cum de aveti puterea sa vorbiti de rau on om care v-a ajutat si v-a intins o mana de cate ori a fost nevoie.
  • alina profa 01 Apr, 2010 20:37 i-am cunoscut pe Emi si pe Marieta acum doi ani si pot spune ca sunt oameni de mare exceptie:generosi, sufletisti,altruisti,dornici de a-i ajuta pe ceilalti,primitori si plini de viata,mereu cu zambetul pe buze, dedicati familiei si oamenilor in fruntea carora se afla, nu avea liniste pana nu rezolva toate problemele satenilor. RUSINE , OAMENILOR LIPSITI DE OMENIE, care fac afirmatii nefondate, care se bucura de aceasta tragedie.Sunteti mai rai decat animalele, daca dupa ce v-a ajutat pe fiecare aveti tupeul sa-l criticati acum cand el nu va mai poate raspunde. Pacat ca Dumnezeu ii ia pe cei buni si toate leprele traiesc si calca in picioare numele si munca unui om absolut remarcabil. Poti sa ai zece facultati, pt ca acolo nu te invata sa fii OM. Emi era un om de caracter, chiar daca mai traiti o suta de ani nu va veti ridica la nivelul lui sau al Marietei!Suntem in Saptamana Mare si ar fi indicat sa aveti grija ce aberatii spuneti la adresa lui Emi, nu are nici pe departe bogatiile de care vorbiti. Credeti ca toata lumea e nemernica asemenea voua?
  • Vlad 01 Apr, 2010 20:12 Nici nu ma intereseaza cine esti tu ' O PRIETENA ' . Daca domnul Burcea ar fi fost un om rau si nu ar fi facut nimic pentru Adamclisi de ce a fost declarat cetatean de onoare al judetului? In nici un caz pentru ca a fost doar primar, ba din contra pentru ca a facut multe pentru Adamclisi. Cel mai important lucru este a reintrodus comuna Adamclisi pe harta turistica a judetului Constanta. Si nu numai atat, sunt nenumarate lucruri importante pe care le-a facut. Daca nu ar fi fost el acum cine ar fi stiut de Adamclisi? Poate nu multi si sunt sigur ca cei care stiau de Adamclisi il stiau drept o simpla comuna. Asa ca ar trebui sa fie fiecare om recunoscator pentru ceea ce a fost EMILIAN BURCEA si pentru ce a facut pentru Adamclisi. Averea pe care a lasat-o familiei? Eu zic sa va calmati pentru ca nu a lasat mai nimic si doar familia stie cum isi vor platii datoriile care le au. Cand traia domnul BURCEA si va ajuta era bine nu? Il pupati in *** atunci si acum cand nu mai este vorbiti de rau familia lui si in acelasi timp pe el. Si vorba doamnei Cristina... de ce nu aveti curaj sa va lasati numele adevarat? Pentru ca sunteti lasi si va e teama ca familia va stii cine sunteti... si asta pentru ca MINTITI CU NERUSINARE. Am spus ca nu mai intru dar nu ma pot abtine cand vad cata minciuna si cata oftica poate exista in voi.
  • babau 01 Apr, 2010 19:30 sper sa va bantuie EMIL si sa crapati de frica,din cauza minciunilor pe care le spuneti.
  • cristina ,sora lui emi 01 Apr, 2010 19:27 Fratilo terminati , lasati lucrurile asa cum sunt,nu mai are nici un rost si nu mai merita nimeni nici o explicatie.Din cauza lor a murit,si chestia asta o sa ii urmareasca intotdeauna.
  • cristina ,sora lui emi 01 Apr, 2010 18:01 PT TOTI DUSMANII : VA ESTE FRICA DE NOI, ESTE CEA MAI BUNA VESTE PE CARE AM PRIMIT-O IN ULTIMUL TIMP.MA BUCURA FFFFFFFFFFFFFMULT CAND VAD CUM VA OFTICATI ,SI PREGATITI-VA FRATILOR CA O SA MAI AVETI DESTUL TIMP SA SUFERITI,INTELIGENTILOR.POATE O SA VI SA PUNA PE SUFLET SI O SA SCAPAM DE VOI , CA ASA MERITATI.
  • o prietena 01 Apr, 2010 14:20 Draga Vlad,vreau sa-ti spun ca eu sunt o alta persoana de cat cea care o banuiesti tu.O cunosc destul de bine pe Marieta.Ea are scoala atat cat sa numere cea ce pune in pachete sa plateasca oamenii saraci sa obtina votul.Daca cineva va spune adevarul sigur ca va doare foarte tare.parerea mea este ca psd-ul ar putea gasi un om mai pregatit si mai capabil,dar cred ca nu are nici un interes in folosul comunitati,vrea pe cineva care poate fi manipulat.DESPRE CE PROIECTE ESTE VORBA?Nu prea se vede nimic prin comuna,arata jalnic.Ea poate fi primarita pana la pensie poate mai are nevoie de ceva avere,dar voi nu prea vedeti lucrurile astea.Lumea din comuna este cumparata cu bani grei luati chiar din bugetul local.Ea se va imbogati si satul va saraci.
  • go.. 01 Apr, 2010 13:08 nelu de unde eshti ma?
  • chance 01 Apr, 2010 12:16 hai sa ne spunem PASTE FERICIT si sa continuam discutiile dupa sarbatori,in termeni eleganti.cine e capabil.desigur!
  • cyry 01 Apr, 2010 12:00 o prietena...esti vai de capul tau...lasa de dorit legarea cuvintelor la tine si mai zici de marieta ca e analfabeta...vai de capu meu cata invidie...o sa muriti de invidie...proasta esti fata!:P EMI a muncit din greu dintotdeauna voua nu va ramane decat sa va ofticati ca nu ati fost in stare.voi o frecati toata ziua si numai vorbele si gura e de voi.marieta este o femeie desteapta si puternica care a avut tot ce voi nu veti avea niciodata.nu mai manca cacat mai prieteno sa nu te ineci.ce? ti-e ciuda ca au dus-o bine? taci si inghite te dreaq de proasta :) sa ai si tu si toti invidiosii prosti O VIATZA CA MORCOVUL !;;) TE PUP
  • Vlad 01 Apr, 2010 11:04 Va repet ca nu sunt complice cu ei pentru ca nu ii cunosc si nu am cum sa fiu. Doamna Marieta nu are cum sa fie analfabeta pentru ca are si dansa o scoala. Am sa inchei acum orice discutie pentru ca vorba lunga saracia omului. Ce pot sa zic in incheiere este ca ii urez mult succes si multa tarie doamnei Burcea. Si voua dragii mei multa dar foarte multa minte pentru ca aveti nevoie din plin ( nelu sau chance, o prietena, etc).
  • o prietena 01 Apr, 2010 04:25 Vlad,te rog sa nu le mai tii apararea,cred ca esti complice cu ei,tu si toti ai vostri de la PSD. Adevarul o sa iasa in curand la iveala.HOTILOR, cu un pachet de mancare a-ti cumparat lumea saraca ca sa puteti voi sa beneficiati de bugetul local.Pacat ca EMI a plecat prea devreme de printre noi. Nu ar fi trebuit,dar cu totii stim ce avere avea el inainte de a fi primar si ce avere a dobandit in cei 6 ani .Chiar nu aveti ochi sa vedeti?Treziti-va la realitate.OAMENI BUNI AVETI GRIJA CU CINE VOTATI! Asa zisa "doamna Marieta" sper sa se trezeasca in ultimul ceas ca a primit ceea ce a meritat.O analfabeta care a terminat un liceu la apelul bocancilor a ajuns mare vedeta,vrea acum sa candideze la postul de primar,mai are nevoie de ceva bani ? Este foarte greu sa te intorci la viata din urma cu 6 ani . Sunt atatea oameni capabili care ar putea sa faca cu adevarat ceva pentru comunitate. Am o intrebare pentru Florin:Cat de greu au muncit oamenii acestia,poti sa-mi spui?Tu ce avere ai ?Nu le mai tine partea.Nu vezi ca esti PENIBIL. Emi personal nu a putut sa faca nimic din banii lui pentru ca era sarac lipit pamantului,traia de pe o zi pe alta,tot ce a facut in cei 6 ani a facut psd-ul.
  • manuel 31 Mar, 2010 23:31 bai"nelule"io chiar cred k esti nebun.esti total p langa ceea ce se intampla in primarie si ceea ce zici p aicisunt lucruri p kre ti le-a spus cineva si nu ti le-a zis bn.io dk asi fi in locul tau nici nu asi indrazni sa scriu asa cv k m-ar rade tot satul,asa cum se face cu u acum.toata lumea te face in tot felul,pt k zici niste lucruri de tot kktul,niste aberatii mai mari k tn.stii ce?io cred in Dzeu si mai bn zi Dne fereste k nu se stie cum te nimereste si p tn kte cv dupa atatea minciuni.io cred k ai merita nitik suferinta k sa nu te mai doara burta,aia mare,de altii,mai ales de un astfel de om,cel kre a fost emi,un om de nota 100 si cu un sufel imens de bun.e bn k lumea nu te crede pt k toti l-au cunoscut si stiu ce fel de om era el si familia lui.mi-asi dori sa kstige dna marieta alegerile sa muriti de ciuda si de inima neagra.esti singurul kre mananci c...t p aici,dar nu are nik k poti sa mananci incontinuare poate asa te vedem satul.si ink cv toata lumea kre a citit aceste comentarii nu ti-a dorit altcv dekt sa suferi cum a sufeit raposatul inainte cu 5 min sa moara,si crede-ma k sunt multi kre au zis asta.asa k ai grija fff mare ce mai vb.io stii ce iti doresc?sa iti de-a dzeu tot atatea datorii k ale lor si sa nu ai de unde sa le platesti,si sa te vdm atunci
  • Chance 31 Mar, 2010 21:59 te faci ca nu stii despre ce este vb,mai babau?
  • mrmr 31 Mar, 2010 21:20 nelule ti-ai schimbat numele in chance???te-ai plictisit de nelu ca te-au boscorodit astia cu numele asta? care banii vostrii? tu ai dat vreun ban la primarie ...?ia uita-te prin chitante impozitu` de cand nu ti l-ai platit?sau ti l-ai platit vreodata?! doamneeee cata rautate si prostie exista pe pamantu asta !!! pacat ca Dumnezeu ii ia doar p-aia buni ,de jitii cum ar fi chance alias nelu nu ne scapa...adik de ce ne-ar scapa ? ce sa faca cu ei ? nici la wc uri pe lumea aialalta nu ar fi in stare sa faca curat la cat de praf sunt din toate punctele de vedere..vai de mama voastra ! vreti schimbare??? duceti-va in C*r poate va e mai bine :)... ca la cat c***t mancati s-ar putea sa va simtiti ca acasa:))...pfff nu va e greatza?:))
  • babau 31 Mar, 2010 21:03 mai chance de cand iti platesti tu impozitele la zi ca sa zici ca s`au cumparat pachete pe banii adamclisenilor??
  • Vlad 31 Mar, 2010 19:46 De ce esti singurul care vorbeste de rau familia Burcea? De ce restul ii lauda si ii sustin? Pentru ca minti si esti ofticat de reusita lor.
  • Chance 31 Mar, 2010 19:41 SA NE ACORDAM O SANSA SINGURI,DEPINDE NUMAI DE NOI SA REALIZAM IN CE DIRECTIE TREBUIE SA MERGEM DE ACUM INCOLO,ALEGETI SCHIMBAREA!
  • Vlad 31 Mar, 2010 19:40 Ha ha ha!! Ce vorbe in tine.Nu stau eu acum sa imi pierd timpul certandu-ma cu un impertinent. Doamna Marieta va rog sa nu puneti suflet la toate vorbele rele care au fost si sunt in continuare, pentru ca domnul Emilian Burcea e sus si va pazeste de toti cei care vorbesc aiurea.
  • Chance 31 Mar, 2010 19:04 Deschideti ochii larg si mintea pentru a vota persoana potrivita pentru a ne conduce,NU VA LASATI IMPRESIONATI DE UN PACHET CU ALIMENTE DIN BANII NOSTRI AI TUTUROR,DESCHIDETI OCHII!!!!!
  • cyry 31 Mar, 2010 18:41 nelule ce-i ma baietzel ?esti singur trist si suparat si stai calare pe computer sa te certi cu lumea de ofticat ce esti.??macar daca tot zici asa primarul de la adamclisi,un om deosebit!,a fost baiat destept macar de a ajuns asa de sus incat a furat cu 100 si 1000 de maini (cum zici tu ) dar tu nici de asta nu ai fost in stare ..doar stai ca un lake la calculator toata ziua si mananci ...:) vai de capu tau de cocalar trist!..te pup! la revedere!
  • babau 31 Mar, 2010 18:38 ba da bogata era primaria asta a voastra nelule ,de ce nu candidezi si tu ma sa mai faci putina avere, poate asa iti cumperi si tu o casa si nu mai stai pe usile altora la varsta asta!!!!!!!!!!!!!!!
  • babau 31 Mar, 2010 18:29 sa MORI tu prostule ,pentru ca MINTI , aberezi si te mai si oftici {cataline }eu am tupeu sa zic ca minti si d-zeu nu o sa ma omoare.OFTICATULE , SAC, SAC ,SAC ca esti prost
  • nelu 31 Mar, 2010 12:03 vlad esti doar un cioban prost psdist pana in maduva oaseleor...tacati gura de hotzoman psdist ce esti...ce te supara adevarul???
  • Vlad 31 Mar, 2010 11:55 Am eu curajul sa te contrazic si sa iti spun ca minti. Stai linistit ca nu mor pentru ca Dumnezeu nu se uita in gura tuturor prostilor. Acum observ ca stai numai pe acest site ca un prost ca sa ataci ca o hiena nesimtita. Daca ar durea prostia ai fi in concediu medical.
  • nelu 31 Mar, 2010 11:38 a luat spagi de la cei care au pus termopanele de scoala, la biserica, la caminuele culturale din adamclisi si zorile, au luat spaga de la firma care a pus pancartele luminoase de la intrare in localitate(alea cu comuna adamclisi, "comuna zorile" etc) ficare a costat primaria cate 80 de milioane !!! a furat laptopuri din primarie( ficare membru al familiei lui are cate un laptop), si-au cumparat telefoane mobile pe abonamentele primariei, folosesc masina primariei numai si numai in interes personal,el nu si-a luat alta masina mai buna de smecher, ca sa nu zica lumea ca are bani...sa fim seriosi a furat ca in codru! firma psdistului miu a luat 300 de milioane ca sa reabiliteze scoala adamclisi si nu s-a facut nicio lucrare la scoala!! firma vicelui SC ben alert SRL a facut contracte cu primaria de unde si-a insusit o groaza de bani.Iarna asta a venit factura de plata pentru inzapezire de 800 de milioane de lei!!! pebtru o firma dubioasa psdista, cand se stie foaret bine ca deszapezirea s-a facut cu utilajele primariei! SA MOARA ALA CARE ARE TUPEU SA ZICA CA CE AM SCRIS EU E MINCIUNA . ABSOLUT TOT CE AM SCRIS E ADEVARAT SI PROBABIL CA MAI SUNT MULTE ALTE FARADELEGI CARE NU LE STIE NIMENI
  • Vlad 31 Mar, 2010 11:32 Vai de capul tau !! Vad ca o ti pe a ta cu furatul. Dumnezeu e sus si vede ca tu aduci acuzatii false unei familii care chiar nu le merita. Mai bine abtine-te si nu mai manca c***t aiurea. Si ma repet Dumnezeu e sus si o sa te pedepseasca pentru ca baliverne scoti pe gura aia spurcata.
  • nelu 31 Mar, 2010 11:12 a luat spagi de la cei care au pus termopanele de scoala, la biserica, la caminuele culturale din adamclisi si zorile, au luat spaga de la firma care a pus pancartele luminoase de la intrare in localitate(alea cu comuna adamclisi, "comuna zorile" etc) ficare a costat primaria cate 80 de milioane !!! a furat laptopuri din primarie( ficare membru al familiei lui are cate un laptop), si-au cumparat telefoane mobile pe abonamentele primariei, folosesc masina primariei numai si numai in interes personal,el nu si-a luat alta masina mai buna de smecher, ca sa nu zica lumea ca are bani...sa fim seriosi a furat ca in codru! firma psdistului miu a luat 300 de milioane ca sa reabiliteze scoala adamclisi si nu s-a facut nicio lucrare la scoala!! firma vicelui SC ben alert SRL a facut contracte cu primaria de unde si-a insusit o groaza de bani.Iarna asta a venit factura de plata pentru inzapezire de 800 de milioane de lei!!! pebtru o firma dubioasa psdista, cand se stie foaret bine ca deszapezirea s-a facut cu utilajele primariei! SA MOARA ALA CARE ARE TUPEU SA ZICA CA CE AM SCRIS EU E MINCIUNA . ABSOLUT TOT CE AM SCRIS E ADEVARAT SI PROBABIL CA MAI SUNT MULTE ALTE FARADELEGI CARE NU LE STIE NIMENI
  • nelu 31 Mar, 2010 11:03 Au vandut din pamnatul primariei cateva sute de hectare(peste 500) si pentru fiecare hectar a luat spaga cate 2 milioane de lei( afacere facuta cu sprijinul notaritei din medgidia unde merge el de obicei), a vandut din pasunea satului 1000 hectare si la fel spaga la fiecare hectar tot 2 milioane, la sediul nou al primariei facut cu firma lui "surub psdist" iarasi a luat spaga pt ca i-a dat lui surub un contract de 3-4 ori cat facea in realitate lucrarea, la fel si cu farmacia( s-au platit peste 3 miliarde pt reabilitarea cladirii care mai mult de 500 de milioane nu facea), a cumparat xerox in primarie care costa in acte 600 de milioane lei!!!! xeroxul ala in realitate este maxim 150 milioane, a luat spaga in euro de la enol grup care vor sa monteze turbine eoliene pe raza comunei, si-a concesionat impreuna cu vicele cate 500 de hectare de pasune fiecare din pasunea primariei pentru care primesc anual subventie de la stat de 3 milioane la hectar(deci ia aproape 2 miliarde de lei aiurea bani care trebuiau sa fie ai primariei!!!
  • nelu 31 Mar, 2010 11:02 Au vandut din pamnatul primariei cateva sute de hectare(peste 500) si pentru fiecare hectar a luat spaga cate 2 milioane de lei( afacere facuta cu sprijinul notaritei din medgidia unde merge el de obicei), a vandut din pasunea satului 1000 hectare si la fel spaga la fiecare hectar tot 2 milioane, la sediul nou al primariei facut cu firma lui "surub psdist" iarasi a luat spaga pt ca i-a dat lui surub un contract de 3-4 ori cat facea in realitate lucrarea, la fel si cu farmacia( s-au platit peste 3 miliarde pt reabilitarea cladirii care mai mult de 500 de milioane nu facea), a cumparat xerox in primarie care costa in acte 600 de milioane lei!!!! xeroxul ala in realitate este maxim 150 milioane, a luat spaga in euro de la enol grup care vor sa monteze turbine eoliene pe raza comunei, si-a concesionat impreuna cu vicele cate 500 de hectare de pasune fiecare din pasunea primariei pentru care primesc anual subventie de la stat de 3 milioane la hectar(deci ia aproape 2 miliarde de lei aiurea bani care trebuiau sa fie ai primariei!!!
  • nelu 31 Mar, 2010 10:56 babau si vlad sunteti culmea prostiei! tot ce am spus e adevarat...daca nu credeti, AMINTITI-VA CE AVERE AVEA EMI INAINTE SA FIE PRIMAR SI CE ARE ACUM SI O SA ITI DAI SEAMA CAT A FURAT( CALCULEAZA CE SALARII AU AVUT EL SI MARIETA ACUMULATE SA VEZI CA NU LE_AR FI AJUNS NICI DE MANCARE SI TU IMI SPUI CA N_AU FURAT DUVA DRAQ DE LINGAI PSDISTI RETARZI) Mai mare hotie ca la primaria asta cred ca nu xista nicaieri in tara, o sa si enumar din nou ce s-a furat poate deschideti ochii si vedeti ce este de defapt psdul
  • Vlad 31 Mar, 2010 00:03 Dumnezeule de ce nu ne feresti de prosti? Esti atat de prost draga Nelule... Aceasta ' scorpie ' cum o numesti tu este o femeie de nota 100 si a suferit si inca sufera enorm. Nu o cunosc personal pe doamna Marieta dar am prieteni care o cunosc si mi-au vorbit mult despre ea si te anunt ca nu este o scorpie ba din contra este o femeie cum rar gasesti. Casa din Constanta pe care a cumparat-o este din imprumut bancar. Eu zic sa te documentezi mai bine si dupaia sa vorbesti. Doamna Marieta are sanse de 99% sa ia postul de primar, pentru ca lumea din Adamclisi o cunoaste si toti stiu ce fel de femeie e. Si daca domnul Emilian Burcea ar fi furat asa cum zici tu crezi ca ar fi luat postul de primar si a doua oara? Crezi tu ca oamenii de acolo sunt chiar asa prosti incat ei sa nu isi fi dat seama ca domnul Burcea ar fi furat? Fi serios ipocritule si nu mai vorbii asa aiurea daca nu cunosti.
  • babau 30 Mar, 2010 22:17 sa de-a d-zeu sa iasa primarita si sa muriti de oftica pe la colturi , ca ea fura mai mult ca voi URATII DRACULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!si daca credeti ca suferinta ei a fost doar pt functie [stiitorul} sa de-a dumnezeu macar jumatate din suferinta ei voua {nelule} ] ]
  • nelu 30 Mar, 2010 00:22 allesia ce datorii fata...:))))))domane ce oameni creduli in comuna asta.....asta e plin de bani si voi ii plageti de mila(daca erau bani facuti corect nu era nicio problema dar tocmai ca nu sunt, sunt bani furati din banii tuturor) SI IN PRIVINTA PLATITULUI DATORIILOR=> O SA IASA PRIMARITA SI O SA FURE CAT SA ISI PLATEASCA SI ASA ZISELE DATORII SI POATE SI MAI MULT
  • nelu 30 Mar, 2010 00:17 boule bani publici folositi in interes personal se justifica prin facturi false(adik cumpara de exemplu rosii si chiloti de la sofiana de la magazin si ea ii trece pe factura primariei detergent sau cine stie ce ;) intelegi boule?)asa facea afaceri primaru cu sofiana, apoi lua si spagi de la oricine se putea .......si cate si mai cate vai mama voastra de fraieri o sa va fure psd-ul cu totul ma si voi tot o sa le luati apararea
  • stiitorul 29 Mar, 2010 23:16 si atunci, am stat si m am gandit dupa ce a bocit doamna mai mult; dupa raposat sau dupa primar????????
  • alessia 29 Mar, 2010 22:43 nu a fost lasata mostenire familiei dar este dreptul lui pt ca era mandatul lui iar oamenii il iubeau pt ca era un om bun si d-l florin are dreptate ca a ramas familia cu nu stiu cate datorii la banci pe care numai ei stiu cum o sa le plateasca...nush cum dar informatorul dumneavoastra a cam intrecut orice masura, nu cumva are si piscina ?? casa in brazilia ?? suntetzi la fel d prost informat k si informatorul dumneavoastra, o zi buna si sa avetzi o viatza ca morcovul !!
  • nelu 29 Mar, 2010 22:02 e clar florine ca ori esti ruda cu fostul primar ori esti consilier psdist......e ok comentariul tau, nu ma astept de la un hot(psdist) sa recunoasca ca a furat
  • nelu 29 Mar, 2010 21:15 florine stai linistit ca tot ce am spus e adevarat 100%, mai mult nici nu am spus tot ce stiu...lasa ca va veni vremea dna-ului clicii pesediste din comuna cat de curand, stai linistit s-a terminat cu jaful la primarie ! primaria nu e firma privata a primarului si a "primaritei" e a tuturor locuitorilor...cat de curand veti da cu subsemnatul la dna....ai putina rabdare florinele tata doar putina rabdare
  • florin 29 Mar, 2010 19:11 Domnule Nelu, pe ce va bazati atunci cand afirmati asa ceva? Aveti exemple clare cu care sa dovediti ca aceste acuzatii sunt adevarate? Acesti oameni au muncit din greu si au mari datorii la banci, pentru a realiza ceea ce au ei acum. Probabil ca va deranjeaza latura lor politica si astfel ati creeat scenarii pe care nu le crede nimeni. Inainte de a aduce astfel de acuzatii si de a arunca cu pietre uitativa in oglinda si spunetiva cat de corect sau sincer ati fost si sunteti in aceasta viata.
  • nelu 29 Mar, 2010 11:24 nu se poate asa ceva cu psd-ul asta...dar ce primaria e lasata mostenire familiei??? ajunge cat s-a furat 6 ani de zile la primaria asta...acum vrea scorpia asta sa fure in continuare.JOS MAFIA PSDISTA DIN JUDET (a luat la spagi primarul cu care si-a luat apartament in constanta, tractor, masina, loc de casa agigea, tot ce cheltuia pt el era ttrecut pe facturi la primarie( ultima chesti a luat usa de intrare de 100 milioane lei vechi pe banii primariei)....a si facut ceva in sat dar a furat de 10 ori mai mult