Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondajul pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Constanţa va fi gata la începutul lunii decembrie

ro

23 Nov, 2015 00:00 2057 Marime text


Partidul Naţional Liberal a comandat şi plătit sondajul de opinie pentru municipiul Constanţa pentru a se vedea cine se situează mai bine ca intenţie de vot în rândul celor care şi-au făcut publică intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Constanţei.
 
Sondajul, realizat de echipa CSOP, este în plină desfăşurare, iar PNL va avea rezultatele la începutul lunii decembrie, potrivit copreşedintelui filialei judeţene a PNL Constanţa Gheorghe Dragomir. În acest sondaj au fost introduşi patru liberali care şi-au depus candidatura internă, respectiv deputatul Mihai Tararache, consilierul local Iustin Fabian Roman, copreşedintele organizaţiei municipale a PNL Robert Boroianu şi senatorul Christian Gigi Chiru. De asemenea, tot la propunerea PNL, şi rectorului Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“, Vergil Chiţac, îi vor fi cercetate notorietatea, intenţia de vot şi credibilitatea, în vederea candidaturii pentru primărie.
 
În sondaj, mai spune Dragomir, au fost cooptaţi şi contracandidaţii de la alte partide care şi-au făcut publică intenţia de candidatură. Printre aceştia se numără şi Decebal Făgădău, viceprimar PSD cu atribuţii de primar, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, preşedintele PRU Constanţa, Dumitru Bădrăgan, Mihai Petre, fost coordonator M10 (la data demarării sondajului, Petre încă nu demisionase din formaţiunea Monicăi Macovei).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii