Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfătuitorul lui Blaga - „Ne-am văzut la Bucureşti" Moisoiu - „Mai există PD la Constanţa? Eu nu mai ştiu niciun pedist"!

ro

02 Oct, 2012 01:00 1894 Marime text

montaj.jpgZvonurile privind o posibilă schimbare la nivelul conducerii PDL Constanţa au fost alimentate ca de obicei din interiorul organizaţiei.

S-a vorbit de numirea unui alt preşedinte, de punerea la zid în şedinţa Biroului Permanent Judeţean a deputaţilor Stavrositu şi Iorguş şi de o decizie extremă de sus în jos pentru revigorarea filialei locale înaintea parlamentarelor. Ca de obicei numele lui Dănuţ Moisoiu pare să fie cordonul ombilical între centru şi teritoriu, când vine vorba de decizii, dincolo de numele celui care tronează pe biroul de preşedinte al organizaţiei. Ei bine, Moisoiu recunoaşte că şi-a păstrat relaţia cu Vasile Blaga şi chiar că s-au întâlnit la Bucureşti dar discuţia nu ar avea nicio legătură cu activitatea politică a organizaţiei locale. Motivul, spune Moisoiu: „am rămas simplu membru, mă ştiu cu Vasile de-o viaţă, dar nu mă mai interesează politica. Dacă stau bine şi mă gândesc, eu nu mai ştiu nici un pedist în acest PDL?! Ar mai fi Chirilă, Manole, Florian Constantin care bate la porţi închise şi în rest oameni care se vând pe şosete. Eu măcar recunosc că am un preţ pe care nu şi-l poate permite oricine", a precizat Moisoiu. Fostul lider democrat-liberal susţine că nu este interesat de o revenire în fruntea organizaţiei şi spune că dacă i s-ar cere să facă o recomandare pentru o reîmprospătare a suflului filialei nu prea ar avea din ce alege. „Dacă mi s-ar cere o părere, m-aş simţi prost pentru că nu-i mai cunosc pe cei de acum şi nu aş şti ce să spun. Totuşi am încredere în Vasile (n.r. Blaga) că aşa cum îl cunosc dacă se va pune problema unor schimbări va lua decizii responsabile", a conchis Moisoiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii