Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serioja Chivu la Constanta „Nu primim orice parlamentar"

ro

24 Apr, 2010 03:13 1722 Marime text
independenti_-_serioja.jpgProfitând de vizita pe care a făcut-o în calitate de ministru al Apărării Naţionale, cu ocazia Zilei Forţelor Terestre, la Constanţa, ministrul Gabriel Oprea, împreună cu delegaţia reprezentanţilor independenţi de pe eşicherul politic naţional au fost prezenţi la o primă întrevedere cu susţinătorii celui mai nou partid înfiinţat, Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Demnitarul a refuzat însă să precizeze vreun detaliu în legătură cu întâlnirea pe care urma să o aibă, după participarea la sfinţirea troiţei din Portul Constanţa. „Vă promit că după lansarea noastră am să vin şi la Constanţa şi am să vă dau toate detaliile", a precizat Oprea.

În schimb, colegul său de partid, de altfel, delegatul cu organizarea la Constanţa, senatorul Sorin Serioja Chivu, a fost relativ mai darnic în informaţii, însă fără a spune vreun nume dintre cei care au părăsit peisajul politic şi au intrat într-un con de umbră: „După lansarea de la Bucureşti, vom merge în ţară să ne promovăm. Nu vă pot spune câţi simpatizanţi sunt la Constanţa. Vom veni cu caravana şi vom vedea câţi simpatizanţi avem. Cine este deschis şi va vedea ce interese avem, ni se va alătura".

Cât despre cei care urmează să vină mai aproape de independenţi, senatorul Chivu a precizat că partidul său nu va primi orice fel de persoane: „Porţile vor fi deschise pentru toţi cei care cred într-o clasă politică de tip nou. Azi vrem să creăm structura umană si-apoi vor veni finanţele. Nu primim orice parlamentar, să fie siguri de asta, poate sunt cuvinte grele". Acesta a ţinut să spună că nu se poate vorbi momentan de nicio alianţă. „Vom fi un partid pe eşicherul centru stânga şi atât".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii