Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatul a respins procedura de urgență pentru proiectele de lege privind grațierea

ro

01 Feb, 2017 18:20 1840 Marime text
Senatul a respins, astăzi, procedura de urgență solicitată de Guvern pentru proiectele de lege privind grațierea, potrivit Agerpres.

Liderul grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, a propus ca, pentru cele două proiecte de lege inițiate de Guvern, avizele comisiilor de specialitate să fie date până pe 14 februarie, urmând ca până pe 21 februarie Comisia juridică să se pronunțe prin raport.

„Calendarul pe care l-am propus și care a fost însușit de Biroul permanent este unul care răspunde cu celeritate necesităților de a legifera în chestiuni care țin de o presiune venită de la deciziile CEDO și, în același timp însă, excede solicitării Guvernului de procedură de urgență. De aceea, chiar dacă Guvernul bănuiesc că își menține punctul de vedere, (...) grupul PSD vă propune să aprobați calendarul în sensul în care avizarea se face până pe 14 februarie — e vorba despre Comisia pentru constituționalitate și Comisia pentru drepturile omului, (...) urmând ca până la 21 februarie să dăm raportul pe fiecare dintre aceste proiecte legislative”, a spus, potrivit sursei citate, Șerban Nicolae.


Sursa foto: Alex Micsik / Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii