Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Mazăre ar putea spune „adio!“ Parlamentului

ro

28 Feb, 2015 00:00 2640 Marime text
Senatorul Alexandru Mazăre nu este sigur că va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar. Mazăre a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că nu ştie dacă mai este interesat de acest aspect. „Nu ştiu dacă mă mai interesează. S-ar putea să decid că nu, dar voi anunţa la momentul potrivit“, a menţionat senatorul Colegiului 3.

Alexandru Mazăre se află la al treilea mandat în Parlamentul României, după ce a avut consecutiv un mandat de deputat şi două de senator. Nu mai puţin important, reamintim că fratele lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a demisionat în urmă cu o săptămână din PSD, motivându-şi plecarea din partidul al cărui membru a fost timp de 12 ani prin faptul că este profund nemulţumit de modul în care echipa Ponta-Dragnea conduce formaţiunea politică. Senatorul se va alătura României Noastre, mişcare politică „girată“ de senatorul Mircea Geoană şi de Marian Vanghelie.

Senatorul Alexandru Mazăre este bănuit, în Dosarul „Henri Coandă“, de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii