Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Gigi Chiru „Cozile lunare ale sărăciei şi lipsa apei calde ne aduc aminte de perioada comunistă“

ro

01 Sep, 2014 00:00 2124 Marime text
Anual, revizia CET reprezintă pentru locuitorii Constanţei câteva zile de grea încercare. Perioada cuprinsă între sfârşitul lunii august şi începutul lui septembrie aduce cu sine deja tradiţionalele duşuri reci sau băi la lighean, după posibilităţi. Fenomenul este, de la sine, creator de probleme şi paradoxuri.

Tocmai acest lucru îl subliniază şi senatorul de Constanţa Christian Gigi Chiru: „Este greu de crezut că, în anul 2014, Constanţa încă se confruntă cu revizia anuală care lasă oraşul fără apă caldă, în timp ce animatorul din Mamaia, staţiunea devenită cartier, este preocupat să îşi etaleze lipsa de viziune în ceea ce priveşte turismul“. Acesta consideră că spectacolele oferite turiştilor nu schimbă cu nimic situaţia constănţenilor care „plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din ţară, taxe locale care îi înrobesc“. „Primarul cartierului Mamaia ar trebui să îşi aducă aminte de cine a fost votat şi pentru cine trebuie să muncească“, completează parlamentarul Gigi Chiru. „În perioada în care constănţenii se luptă cu lipsa apei calde, cu ideea venirii iernii şi a facturilor enorme la întreţinere, cu lipsa locurilor de muncă, cu taxe şi impozite mari, cu un oraş în ruină, subdezvoltat, rămas în urma oraşelor mari ale României, primarul Radu Mazăre a încheiat, în chip de faraon, circul grotesc din staţiunea Mamaia“, expune în documentul remis presei copreşedintele Alianţei Creştin-Liberale de la Constanţa, Christian Gigi Chiru. „Cozile lunare ale sărăciei şi lipsa apei calde ne aduc aminte de perioada comunistă. După 25 de ani de libertate şi democraţie, ne trezim că oraşul nostru se transformă, prin vot democratic, într-o dictatură a săracilor“, mai spune Chiru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ramona 03 Sep, 2014 13:28 Asta ptr ca mosii si babele il voteaza si stau mana intinsa la pui,orez,faina si ulei!Ce usor e sa prostesti multimea,mai ales cand e fomata din varsta a treia majoritatea si oricum ei nu se spala prea des,sunt obisnuiti cu comunismul si viata la tara si pe camp!!!