Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul USR din Jurilovca inaugurat în prezenţa deputatului de Constanţa, Stelian Ion. Este prima filială din mediul rural a USR Tulcea

ro

06 Oct, 2017 15:58 3474 Marime text
Membrii USR Tulcea, în frunte cu președintele filialei județene, Bogdan Paul Negrea și deputații Stelian Ion (Constanța) și Nicușor Dan (independent afiliat grupului USR), au participat, vineri, la inaugurarea sediului USR Jurilovca.

Prima filială din mediul rural a USR Tulcea are opt membri, președinte interimar, cu un mandat de un an, fiind Cristian Anisim.

”Locurile de muncă sunt principala noastră problemă pe plan local. Au fost fabrici de conserve, însă s-au închis. Ar fi o șansă cu turismul, însă nu toată lumea poate accesa bani europeni, ci doar care trebuie. Turistul vine la cetate, dar nu există niciun indicator. Centrul de informare a fost înființat doar ca să existe. Vom începe să propunem proiecte prin care comuna noastră să se dezvolte cu adevărat, nu doar în poze. Poate părea o nebunie că am înființat o filială aici, dar încercăm să schimbăm mentalitatea oamenilor”, a declarat Cristian Anisim, președintele interimar al USR Jurilovca.

La ceremonie a participat și deputatul independent afiliat grupului USR, Nicușor Dan. Acesta a constatat dificultățile pe care le au cetățenii din mediul rural care vor să înființeze o filială a USR.

”Avantajul în comunitățile mici este acela că toată lumea află repede orice. De aceea dacă faci ceva, se află și poate fi apreciat. O scrisoare prin care îi ceri primarului să te informeze când are loc ședința de Consiliu Local și ți se răspunde, acest lucru nu are cum să conteze”, le-a spus Nicușor Dan useriștilor de la Jurilovca.

Pe de altă parte, președintele USR Tulcea, Bogdan Paul Negrea spune că filiala Jurilovca nu este ultima înființată în mediul rural.

”Oricât de dificil ar fi, vrem să înființăm în curând filiala de la Sulina și pe cea de la Isaccea”, a spus Bogdan Paul Negrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George Toader 17 Oct, 2017 19:25 Este foarte bine ca se merge în mediul rural , sau Cum se spune "la tara", pentru a li se aplica oamenilor ce se întâmplă, ce e bine de făcut, ce e rău de făcut și ei sa aleagă în cunoștință de cauză. ..