Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sală de sport la Ghindăreşti

ro

12 Jul, 2011 00:00 2331 Marime text
Compania Naţională de Investiţii a atribuit un contract de 2.536.798,98 de lei, fără TVA, pentru o investiţie care se va face în comuna constănţeană Ghindăreşti. Contractul acordat ieri face referire la „Adaptarea proiectului pilot la condiţiile specifice amplasamentului şi execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii - Sală de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori". Contractul vizează atât proiectarea cât şi executarea lucrărilor propriu-zise.

Contractul a fost atribuit în urma organizării unei licitaţii deschise, nu mai puţin de nouă ofertanţi fiind interesaţi de această achiziţie. Contractul între autoritatea contractantă şi operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul, SC Rico SRL, a fost încheiat pe 3 august 2010.

L-am contactat telefonic şi pe primarul din Ghindăreşti, Simion Vasile, care nu a dorit să dea prea multe amănunte despre investiţia care urmează a se derula la el în comună, precizând doar că lucrările la acest obiectiv nu au fost încă demarate.

Din partea societăţii câştigătoare, nu am putut să luăm legătura cu administratorul Marcel Cornel Gheorghe, acesta având telefonul închis, iar pe numerele de fix ale firmei nu a răspuns nimeni.

SC RICO SRL are sediul în Constanţa, pe strada Celulozei nr. 11A. Firma aparţine asociaţilor Marcel Cornel Gheorghe (care este şi administratorul societăţii) şi Mihai Vlad. Societatea are ca obiect de activitate construcţii montaj şi, la nivelul judeţului Constanţa, s-a ocupat de realizarea lucrărilor de reabilitare/reconstrucţie unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa afectate de inundaţiile din 2005 şi 2007. De asemenea, a realizat acelaşi tip de construcţie la Tuzla şi Cumpăna, ambele contracte fiind încheiate în 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii