Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Cosmin Chirică, model pentru elevii de la Telecom

ro

18 Feb, 2011 00:57 3322 Marime text
cap_8.jpgElevii de la Grupul Şcolar de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din municipiul Constanţa sunt implicaţi în diverse proiecte, organizate la nivel judeţean, naţional, dar şi internaţional. Unul dintre elevii care reprezintă cu succes liceul este Cosmin Andrei Chirică.

Se numeşte Cosmin Andrei Chirică şi este vicepreşedintele Comitetului de elevi al Grupului Şcolar de Electrotehnică şi Telecomunicaţii din municipiul Constanţa. A participat la diverse proiecte în care a reprezentat cu succes unitatea de învăţământ în care învaţă. „În anul şcolar 2009 - 2010, am participat la Proiectul Leonardo da Vinci, care a avut loc în Spania. Din partea Grupului Şcolar de Electrotehnică şi Telecomunicaţii am fost 8 elevi. Proiectul s-a bazat pe schimbul de experienţă dintre liceul nostru şi un liceu din oraşul spaniol Sevilla. Ne-am întors acasă cu diploma Leo Pas", ne-a povestit cu mândrie Cosmin Andrei Chirică. Tânărul a mai făcut parte din lotul elevilor care au reprezentat cu succes Grupul Şcolar de Electrotehnică şi Telecomunicaţii la concursul regional „Tinerii dezbat", care a avut loc la Eforie. „Suntem mândri că ne-am clasat pe locul II, în situaţia în care la acest concurs au participat zeci de şcoli din judeţele Constanţa, Galaţi, Tulcea, Bârlad şi Călăraşi", mai spune Cosmin. Ca vicepreşedinte al Consiliului elevilor de la Telecom, Cosmin participă activ la toate proiectele demarate de conducerea instituţiei de învăţământ. Printre acestea se numără şi Proiectul antiviolenţă. „Noi încercăm să excludem violenţa din liceu, atât cea fizică, cât şi cea verbală. În acest sens, identificăm elevii problemă, care sunt invitaţi la discuţii cu cei doi psihologi ai şcolii", a mai adăugat elevul. Profesorii au doar cuvinte de laudă pentru Cosmin. „Este foarte greu de caracterizat personalitatea lui. Este un temperament vulcanic, care s-a evidenţiat încă din clasa a IX-a prin opiniile sale bine argumentate. La toate concursurile la care a participat a demonstrat capacitatea de a comunica, a dat dovadă de prezentă de spirit şi s-a remarcat ca lider de grup. Cosmin este dedicat valorilor pe care le promovează şcoala noastră", a declarat Liliana Bârlădeanu, profesoară de limba şi literatura română.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BigBen... 30 Mar, 2011 22:55 Radis l-ai vazut tu pe Chirica Cosmin in club? Mi se pare ca minti de ingheata apele.hai salutari din Polonia
  • Andrei. 30 Mar, 2011 22:52 Buna ziua,Ia uitel pe Vicepresedintele Telecomului... Felicitari mele pentru programul anti-violenta la care ai participat si a avut roade. si radis daca asa te cheama esti invdios s-au mi se pare.? salut.
  • AntiRADIS 30 Mar, 2011 22:49 F.interesant Radis... mai ales afirmatile pe care le faci ?esti sigur ca l-ai vazut pe el si nu cumva erai tu in vro oglinda? Dar cu toti stim ca intre 4 pereti suntem smecheri. Sanatate si Virtute.
  • radis 30 Mar, 2011 11:34 Pacat ca trage pe nas etnobotanice.... l-am vazut in diferite cluburi cum se droga. Chiar este un elev model. Felicitarile mele pentru acest elev si pentru marele caine de paza "Gonzo"! Cu respect Radis(promotia 2008)
  • rocio 10 Mar, 2011 18:34 da da sigur prezenta de spirit si lider ca munca canci :))
  • art 18 Feb, 2011 18:05 vezi sa nu la noi nimeni nu opreste violenta e o mare mare minciuna